Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.11.16

Céges ajándékozás karácsonykor

Évek óta egyre többen érdeklődnek a céges ajándékok iránt, hiszen nem csak karácsonyi kedveskedésnek, hanem bizony a kapcsolatépítés fontos elemének is számítanak ezek. Az örök dilemma azonban minden évben felmerül. Mennyit költsünk ezekre az ajándékokra? Mi kerüljön a csomagba?

 

karacsonyi-ceges-ajandekozas.jpg

 

A minőség iránti igényességet ahonapajandeka.hu céges ajándékozás szakértője céges ajándékozás szakértője is hangsúlyozza, de ez nem jelent ugyanakkor egyet azzal, hogy csillagászati összegekbe kerülnének a meglepetések. Lássuk, milyen minőségi, ám mégis elérhető árkategóriába tartozó darabok mellett érdemes dönteni akkor, hogy az alkalmazottak, vagy az üzleti partnerek karácsonyi ajándékozásáról van szó!

 

Prémium minőségű írószerek az irodai munkához


Ha olyan céges ajándék mellett szeretne dönteni, amellyel biztosan nem lőhet mellé, akkor az írószerek remek választásnak bizonyulnak. Egy jó minőségű toll bárki számára jól jön, de akár szettben is adhatja, vagy kombinálhatja a manapság sok esetben nélkülözhetetlen pendrive-val is az írószereket.

 

Logózott édességek csomagban is


Ajándékozás alkalmával mindannyian szeretjük különlegesnek érezni magunkat. Megéri akár a hagyományos meglepetésnek számító csokoládékat is feldobni egy névre szóló szöveggel, logóval, vagy bármilyen más személyes kedvességgel. A dobozon elhelyezett minta helyet kaphat a csokoládén is, ezzel emelve az ajándék színvonalát. A rendkívül ízletes kézműves csokoládék mellett bonbonok, nyalókák is helyet kaphatnak az ajándékcsomagban, de a méz vagy a lekvár is kitűnő választásnak bizonyul.

 

Hungarikumok hazai és külföldi partnereknek egyaránt


Külföldi üzleti partnereit varázsolná el egy igazán magyaros ajándékcsomaggal? A hungarikumok számos lehetőséget rejtenek magukban akkor is, ha karácsonyi céges ajándékozásról van szó. Mire gondolunk pontosan? A hazai ünnepi asztalokról nem hiányozhat a pálinka, s az igazi tüzes magyar ízeket érdemes megkóstoltatni a céges partnerekkel is. Mellé mindenképpen jár a nálunk napi rendszerességgel használt pirospaprika, de a kézműves csokoládé, a lekvár vagy a méz is remek kiegészítői az italnak. A hazai borkülönlegességek hölgyek számára is megfelelő ajándéknak bizonyulnak, de egy különleges tea vagy forró csokoládé is egyenes utat kínál a hölgy partnerek szívéhez.

 

Különleges karácsonyi édességek


Karácsony alkalmából a mézeskalács vagy a bejgli hagyományos meglepetésnek számítanak, ám a megfelelő design gondoskodik a különlegesség érzetéről. A mézeskalács díszek felkerülhetnek a fára, az unikumos csokoládé vagy forró csoki pedig az ital zamatát csempészik bele az édességek fogyasztásának élményébe. A tartósítószert és hozzáadott cukrot nem tartalmazó lekvárok még az alakjukra ügyelő hölgyek ízlésének is maximálisan megfelelnek majd, de társíthatunk mindezek mellé étcsokit, teát vagy akár libamájat is.

 

Karácsonyi üdvözlőlapok céges célok szolgálatában


Ha az anyagi keretek szűkebbre szabottak, vagy a céges viszony távolabbi, akkor a karácsonyi üdvözlőlapok bizonyulnak a legjobb választásnak. Többféle design közül választhat, és kívánhat elegáns, klasszikus lapokkal kellemes ünnepeket azoknak az üzleti partnereknek, akikről semmiképpen sem szeretne megfeledkezni az ünnepek alkalmával.

Az év utolsó két hónapja rendkívül gyorsan el szokott telni, ezért azt javasoljuk, szerezze be mihamarabb a kívánt céges ajándékokat. Legyen szó akár üzleti partnereiről, akár megbecsült alkalmazottjairól, szánjon időt a választásra, így biztosan nem maradhat le egyetlen jó ajánlatról sem. Az ünnep nem csak a családé, hanem érdemes azokra is gondolnia, akikkel az év folyamán közösen tevékenykednek a sikerek és az anyagi biztonság megteremtésének érdekében.