Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.09

Bútorszett megoldások minden szobába

A lakás berendezésekor új bútorokat összeválogatni nem egyszerű. Számos dolgot figyelembe kell vennünk. Különösen akkor van nehéz dolgunk, ha más és más gyártótól választjuk ki az egyes darabokat. Mi lesz, ha két fehér darab nem ugyanolyan anyagú vagy árnyalatú? Könnyen mellé nyúlhatunk, ha magunk válogatjuk össze a berendezési darabokat, ezért jó ötlet a bútorszettek választása! Különösen kis helyiségek berendezésekor jó megoldás – például a megfelelő előszoba bútor keresésekor!

 

Bútorszett a nappaliba

 

A lakás központi eleme, a ház szíve: a nappali. Ahol minden napunk legfontosabb perceit töltjük és ahol a vendégeket is fogadjuk. Elengedhetetlen, hogy a nappaliba megfelelő, minden igényt kielégítő bútorszettet válasszunk. A modern igények szerint elegendő hely kell a televízió és egyéb technikai eszköz tárolásához. Legyen a televízió a központi elem, a bútorok pedig öleljék körbe azt!

 

butorszett.jpg

 

A legjobb megoldás az előszobába

 

Előszoba berendezésekor a helykihasználásra törekszünk. A legjobb megoldás ebbe a helyiségbe az hálószoba bútor garnitúra. Ez ugyanis ötvözi a kényelmet és a praktikusságot. Válasszunk olyan szettet, amely az igényeinknek leginkább megfelel: legyen benne fogas, cipő tároló és lehetőleg tükör is! Ha sokan vagyunk a családban, akkor érdemes tágasabb cipőtárolót választani, ha pedig sokszor fogadunk vendégeket, akkor legyen elég hely a kabátoknak, valamint egy kényelmes ülőke is jó megoldás! Ha van elég helyünk, akkor ötvözhetjük az előszobát és a gardróbot – válasszunk tágas előszoba bútort, amelyben tárolhatjuk a ruhákat vagy akár az ágyneműket is!

 

Ma már számos trendi szett közül válogathatunk, válogass kedvedre a FAVI.hu bútorkeresőn, és találd meg álmaid előszoba bútorát!

 

eloszoba.jpg

 

Fürdőszobába bútorszettet? Igen!

 

A fürdőszoba nagyon sok igényt kielégít – általában a mosó- és szárítógép is itt kap helyet. Minden helyet úgy tudunk a legjobban kihasználni, ha egy megfelelő bútorszettet választunk. Keressünk olyat, amely sok szekrénnyel és fiókkal rendelkezik, de keskeny is, így nem foglal túl sok helyet!

 

furdoszoba-butorszett.jpg

 

Hálószobai szekrénysor megoldások

 

A hálószoba berendezésekor ügyelnünk kell arra, hogy az ne legyen túl zsúfolt, mégis praktikusan ki tudjunk használni minden teret. Válasszunk tolóajtós megoldást a helytakarékosság érdekében! A bútor színe legyen összhangban az ággyal, valamint a tér megnagyobbítása érdekében válasszunk tükrös szetteket!

 

haloszoba-szekrenysor.jpg