Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.01.23

Bet365: alternatív link a világ egyik legnagyobb fogadási oldalához

A Bet365 a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb fogadási vállalata, amelyet 2000-ben alapítottak, azóta több szakmai sikert is bezsebelt.

2010-ben elnyerték az Év Operátora díjat, az eGaming Review Operator díjátadón. A Bet365 harmadik lett profitnövekedés alapján az angliai székhellyel rendelkező cégek közül. Ezen kívül a Bet365 az egyik leggyorsabban növekvő cég, amely rendelkezik saját technológiával, médiával és szolgáltatásokkal. Az eGaming Review magazin első helyre sorolta a Bet365-öt mint a legnagyobb internetes játékokkal foglalkozó céget 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben is, az évente összeírt Power 50 lista részeként.

 

bet365-magyar-link.jpg

 

Ahhoz, hogy a weboldalt bárki használni tudja, be kell töltenie a 18. életévét. Ezután pedig regisztrációra is szükség van. A weboldalt ma könnyedén elérhetjük Magyarországról is, egy alternatív linken keresztül.

A Bet365 természetesen elérhető magyar nyelven is, így nem szükséges a használatához angol nyelvtudás.

A Bet365-ön élőben követhetők a különböző sportágakban éppen aktuális versenyek eredményei, többek között labdarúgás, tenisz, asztalteniszt, baseball, kosárlabda, lóverseny, röplabda és teremlabdarúgás kategóriákban.

A kaszinófelületen számos játék található, többek között nyerőgép, kártyajáték, asztali és videópóker kategóriában. A weboldal ezen kívül több úgymond akciót is kínál a játékosaiknak.
A weboldal ezen kívül sorsolással elnyerhető pénzösszegekkel is kecsegtet, amelyekhez természetesen a regisztrálás és játék után csatlakozhatnak a játékosok.

A cég megjutalmazza azokat, akik rendszeresen igénybe veszik a szolgáltatásaikat, azzal, hogy hűségprogramot vezetnek, amelyben különböző szinteket érhetnek el a játékosok.

A Bet365 számlanyitási ajánlata jelenleg akár 15.000 forint fogadási kredit, amely méltó és vonzó ajánlat egy olyan világcéghez, mint a Bet365.