Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.06.30

Bemutatkozik, a szivárvány minden színében kapható szilikon karkötő

A szilikon karkötő egy olyan promóciós lehetőség cége, fesztiválok, egyesületek, együttesek vagy más csoportosulások számára, amely csupán néhány forintos befektetést igényel, mégis hosszú éveken át képes tartósan reklámozni egy-egy szolgáltatást, terméket vagy márkanevet. A szilikon anyaga rendkívül kényelmes, elasztikus és a számtalan színű kialakításának köszönhetően divatosan is néz ki. Noha a karszalagokhoz és csuklópántokhoz szokták hasonlítani, mégsem beléptetésre szolgál, hiszen számtalan alkalommal felvehető, levehető és újra viselhető.

karkoto-szilikon.jpg

A szilikon gumi karkötő anyagának köszönhetően szinte bármeddig hordható, hiszen strapabíró, vízálló és mégis mutatós. A lehetőségek tárháza végtelen a felhasználását tekintve, hiszen könnyedén illeszkedik színvilágában és stílusában bármelyik termékhez vagy szolgáltatáshoz. Nagyszerű céges ajándéktárgy egy kiállításon, fesztiválon vagy valamilyen más eseményen, amire szeretnénk, ha a látogatóink emlékeznének. Ráadásul újra divatba jött a viselete és egyre több fiatal kezdte el gyűjteni a karján a szivárvány minden színében pompázó, különböző szlogeneket és mintákat tartalmazó szilikon karkötőket.

Logózott szilikon karkötő, mint a tökéletes reklámajándék

Anyagilag és üzleti szempontból is, talán az egyik legjobb befektetési lehetőség, a feliratos vagy logózott szilikonos karkötő. Hiszen tökéletesen beilleszthető a céges arculatunkba és kiállításokon, rendezvényeken, előadásokon vagy szemináriumokon is bátran osztogatható az érdeklődőknek, akik otthon előbb hozzák meg a döntést majd számunkra kedvezően, ha a csuklójukról a mi szlogenünk vagy emblémánk köszön vissza rájuk. Egy nagyobb fesztiválon vagy a városi és falusi, tematikus „napokon” akár több száz vagy ezer ügyfélhez is közelebb kerülhetünk a szilikon karkötők által, ez főleg akkor hasznos, ha a célközönségünk a 13-28 év korosztályából tevődik ki.

Természetesen logó és felirat nélkül is meg lehet vásárolni a szilikon karkötőket olyan oldalakon is mint a karszalagexpressz.hu. Itt beszerezhetjük a felnőtt szilikon karkötőket 202 x 12 x 2 mm nagyságban, vagy a gyerek karkötőket 180 x 12 x 2 mm nagyságban. A feliratozásuk és logózásuk 90 és 70 mm hosszan, 8 mm magasan történhet, de a kétoldalas nyomtatás is kivitelezhető! A felirat így karkötőn többször is ismétlődhet, a felirat pedig készülhet egy vagy akár több színnel is. Ha szükséges, a terveket is elkészítik számunkra, amely alapján még ingyenes látványtervet is kaphatunk.

Már 50 darabos tételben is megrendelhető egyedi, szilikonos karkötő!

Fontos, hogy mindig okosan tervezzük meg a karkötőnket, amelyet akár kisebb vagy nagyobb tételben is elkészíttethetünk. Ha valami bölcsességet, vicces szlogent vagy hovatartozást is feltüntetünk a karkötőn, akkor azt biztosan hordani fogják a megajándékozottak. Így pedig visszatérnek hozzánk bulizni, vásárolni vagy éppen tőlünk rendelnek majd termékeket legközelebb.

A szilikon karkötők több típusa is elérhető már. Van szitanyomott, vésett, vésett-festett és dombornyomott változat is. Ezek ára pedig igen eltérően alakul, amit a minta és a szöveg is erősen befolyásol.

A felnőtteknek és gyerekeknek is ajándékozható szilikon karkötő elérhető olyan alap színekben mint a fehér, a fekte, a kék, a sárga, a piros, a barna vagy a zöld, de olyan különleges színekben is mint az ezüst, a türkiz, a bézs, az arany, a neonzöld, a cián vagy a magenta. A 24 különböző szín mellett lehetőség van kombinált színek vásárlására is egyes esetekben.

Így már kapható többek között a fekete-fehér, a narancs-fehér, a világító-fehér és a piros-fekete is. A lehetőségek tárháza tehát végtelen, így válasszuk azt a színt vagy kombinációt, amelyik leginkább illeszkedik vállalkozásunk profiljába.