Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.05.17

Bemutatjuk az iDrinks.hu webáruházat

Ma már sok mindent online intézünk. Nem csak a hivatalos ügyeinket intézhetjük ilyen formában, hanem a bevásárlásainkat is. Akár online is vásárolhatunk alkoholos italokat. Ezt akkor is megtehetjük, ha csak egy „egyszerű” bort, vagy pálinkát szeretnénk vásárolni, de akkor is van erre lehetőségünk, ha valami igazi különleges, autentikus italra vágyunk. Persze nem minden webshopban kínálnak ilyen italkülönlegességeket, de az iDrinks webáruházban mindenféle ital közül válogathatsz. Természetesen, nem csak online, hanem személyesen is van lehetőséged a vásárlásra, mivel három üzletük is van Budapesten. Mutatjuk a kínálatot és az üzleteket!

 

alkohol_shop.jpg

 

Három iDrinks üzlet Budapesten

 

Ha a személyes vásárlást preferálod, akkor Budapesten három iDrinks üzletet is felkereshetsz: az V. kerületben – Budapest, Balassi Bálint utca 25 – a XII. kerületben – Budapest, Maros utca 22. – és a IX. kerületben – Soroksári utca 20/A – is. A mintaboltokban, előzetes megrendelés nélkül is tudsz vásárolni és ezt a webáruházban szereplő árakon teheted meg. Ezért érdemes az árak miatt is körülnézni, illetve feltérképezni a választékot, hiszen bőven van miből csemegézni. Lássuk is, a kínálatot!

 

Szeszes italok, borok, pezsgők és egyéb különlegességek

 

Ha szülinapot tervezel ünnepelni, akkor a pezsgő kategóriában is nézz körül, ahol exkluzív és champagne pezsgővel is találkozhatsz. Vásárolhatsz szín – fehér, rosé, vörös –, jelleg – száraz, édes, félszáraz, félédes – és méret – nagy, normál, mini és válogatás – szerint is pezsgőt.

Nyáron sok több élményben van részünk, mint a téli hónapokban, már ami a kertben töltött feledhetetlen pillanatokat illeti. Ha a kertben tervezel sütögetést, grillezést és bulizást a barátokkal és party hordóra van szükséged, az iDrinks.hu oldalon ezt is megtalálhatod. Sört is vásárolhatsz minden mennyiségben és többféle ízesítésében. A sör és cider kategóriában ugyanis találhatsz cidert, prémium és hagyományos sört is. A prémium sörök között a világostól a barnáig, a pilsenitől az apátsági sörökig minden megtalálható. Érdemes rendszeresen végignézi a sörkínálatot is, hiszen az iDrinks folyamatosan bővíti a prémium sörkínálatát.

 

Nem mindig vágyunk hatalmas bulizásra, néha jól tud esni az is, ha néhány baráttal találkozunk, beszélgetünk, megvitatjuk az élet dolgait és közben különleges italokat kortyolgatunk. Jól döntünk, ha az italokat az iDrinks webáruházból szerezzük be, mert a különleges italkínálat is folyamatosan bővül, és olyan italokkal találkozhatunk itt, amely italok különleges tájakra, helyekre repítenek el, még ha csak képzeletben is. Ezekkel az italokkal, a szeszes italok kategóriájában is találkozhatsz: abszint, brandy, cachaca, calvados, gin, Hard Seltzer, keserű likőr, konyak, likőr, krémlikőr, párlat, gyümölcspárlat, rum, sherry, tequila, vermut, vodka, whisky és japán különlegességek. Ha szeretnétek Mexikóba utazni képzeletben, akkor a Tequila mindenképpen a te és a barátaid itala idén nyáron. A tequila ugyanis Mexikó nemzeti itala. Az eredeti tequila-t kék agavéból nyerik. A webshopban, prémium minőségű tequilával is találkozhatsz, például az Agavero vagy Patron tequilával.

Ha a barátaiddal inkább borozgatós estéket szerveztek, akkor sem kell csalódnod, merthogy az iDrinks webáruházban a bor, pezsgő kategóriában mindenféle bor közül válogathatsz, legyen szó magyar borról, külföldi borról vagy éppen gyümölcsborról.

A pálinkás estékhez pedig prémium pálinkákat is vásárolhatsz: alma, barack, meggy, szilva, cseresznye, kisüsti, mézes, ágyas, házasított, oszlopos. Szóval, bármilyen bulit is terveztek a barátaiddal, az iDrinks webáruházban, biztos, hogy nem kell majd csalódnod.