Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.10.07

Az új Google UX algoritmus miatt most még fontosabb az egyedi weboldal készítés a vállalkozások számára

2021-ben még fontosabb lesz az egyedi weboldal készítés, hiszen a Google hamarosan kiad egy újabb UX algoritmus fejlesztést, melynek hatására a felhasználói élmény lesz az egyik legfontosabb besorolási tényező a weboldalak esetében.

Természetesen továbbra is fontos marad a megbízhatóság, a leinformálhatóság, az értékes hivatkozások (backlinkek), média megjelenések vagy a közösségi média megosztások száma is, de ebben a cikkünkben arra fogunk most kitérni, hogy hogyan lehet a felhasználói élménnyel kapcsolatos üzletpolitikát a gyakorlatban alkalmazni egy egyedi weboldal készítés során.

 

 

google-ux-algoritmus.jpg

 

 

Az egyedi weboldal készítés során a felhasználó és a vállalat kerül a középpontba

 

Sok vállalkozás azért választja a reszponzív weboldal készítés lehetőségét, mert így tudja csak azt a színvonalas webes kialakítást biztosítani az ügyfelei számára, amivel nemcsak elégedettek lesznek a látogatók, de tovább ajánlják az ismerőseiknek, mely egyértelműen segíti növelni a vállalat bevételét.

Egyedi weboldal esetében valóra válnak a vállalat elképzelései

 

Egyre több itthoni vállalat jön rá arra, hogy mekkora ereje van egy professzionálisan kialakított weboldalnak, hiszen, ha a lehető legjobb felhasználói élményt tudja egy weboldal nyújtani a látogatók számára, akkor azok szívesen térnek vissza az oldalra, hogy vásároljanak, vagy kapcsolatba kerüljenek a céggel.

Gyakorlatilag bármilyen extra kényelmi funkciót kérhet a vállalat az egyedi weboldal készítés során, mely passzol az üzleti tevékenységéhez. Feltétlenül érdemes a vállalatvezetőknek leülni egy professzionális weboldal készítő céggel, amely nemcsak azt csinálja, amit az ügyfél kér, de még további ajánlatokat, javaslatokat is tesz arra, hogy a végeredmény még tökéletesebb legyen.

 

Az egyedi weboldal elérhető PC-n, laptopon, tableten és persze mobilon is

 

2021-ben ez még fontosabb lesz, hiszen az internetezők többsége valamilyen okos eszközről éri el a weboldalakat, amelyeknek emiatt tökéletesen kell megjelenniük mindenféle méretű képernyőn. Aki most a 21. századi technológiákkal is rászánja a pénzt a teljesen egyedileg felépített weboldal készítésbe fektetni, óriási előnyre tesz szert a versenytársakkal szemben.