Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.01.21

Az irodatechnológia fejlődése

Nagyon jól megfigyelhető jelenség az, hogy a számítástechnológia fejlődésével az irodatechnológia is szárnyra kapott.  Így amikor egy cég tervezi az irodáját már olyan gépekhez juthat hozzá amelyek akár ipari mennyiségeket is tudnak produkálni.

 

Az internetre kapcsolható készülékeket akár távolról is egy mobil segítségével kezelhetjük. De akkor még nem is beszéltünk arról,hogy a helyben való kezelés is nagyon egyszerűvé vált. Most már a helyi kezelésnél tablet-szerű monitort használnak a gyártásnál. Ráadásként pedig egyszerű ikonokkal jelzik az egyes funkciókat amiket fontossági sorrendbe állíthatunk.

 

nyomtato.png

 

De kiemelem, a másik nagyon fontos tulajdonsága az új gépeknek, hogy nagyon gyorsak. És a gyorsaság nem megy a minőség rovására.

 

Megemlíthetjük, hogy az irodai gépek fejlődésével együtt fejlődött a szolgáltató cégek szolgáltatása is. Mint például a Xerox irodai gép gyártó termékeit forgalmazó X-Kontroll Kft. Mivel ők nagyon jól tudják, hogy milyen nehéz a cégeknek mindig megtanulni a legújabb gépek kezelését vagy bekötését ezért ők a forgalmazás mellett segítenek ebben is. Sőt már az iroda tervezését is rájuk bízhatja mert nagy szakértelemmel tudják optimális működése állítani a cég irodát.

 

Ez azt jelenti,hogy sok pénzt takaríthat meg az a cég aki szakértőt fogad az iroda tervezéshez.

Az X-Kontroll Kft. a forgalmazás mellett ki is tudja adni bérbe az irodai gépeket és ehhez a szolgáltatáshoz is megvan a kellő infrastruktúrája, háttere.

 

És most nézzük egy pillanatra milyen jövője lehet az irodatechnikának. A jelenlegi legnagyobb emberi kísérlet az, hogy fejlesszünk egy megbízható mesterséges intelligenciát. Egészen bizonyos vagyok afelől, hogy ez újabb hatalmas lökést ad majd az irodai gépek fejlődésének is. De ez még várat magára. Majd megtudjuk.

 

loading...