Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az internetes bevásárlás

Sokan idegenkednek az online vásárlástól, de a jövő világa errefelé tart. Az internetes vásárlással időt spórolhatunk, és pénzt takaríthatunk meg.

Online minden sokkal olcsóbb, mint a boltokban. A CD és a DVD termékek mellett már vegyi árukat is vásárolhatunk a neten. Illatszereket, tisztítószereket is vásárolhat az interneten, majd otthonában átveheti azokat. Gondoljuk csak végig, egyáltalán nincs benne rizikó megvásárolni az 5 kg-os kiszerelésű mosóport, majd azt a megérkezéskor a bejárati ajtóból a mosógéphez vonszolni. Lássuk be, kényelmesebb megoldás, mint azt az üzletből hazacipelni.

gigaplaza.jpg

Az online vásárlás feltételei

Az internetes vásárlást is ugyanúgy törvények szabályozzák, mint a bolti eladásokat. A vásárlásokról minden esetben számlát kapunk. A legjobb, hogy ez a bolt a nap 24 órájában nyitva van. Az oldalakra regisztrálhat, így könnyen nyomon követheti korábbi bevásárlásait. A hírlevélre feliratkozás előny, hogy elsőként értesülhessenek az akciókról.

Az akciók az interneten valóban léteznek, nem úgy, mint a nagy szupermarketek katalógusaiban meghirdetett akciós termékek, melyek sok esetben soha nem érnek oda az üzletekbe. Az interneten, ha valami véletlenül elfogy, arra már nem tudunk rendelést leadni.

Amennyiben már eldöntöttük, hogy internetről fogunk rendelni, átfogó felvilágosítást ad erről a vásárlási feltételek is. Itt részletesen elmagyarázzák a jogainkat és kötelezettségeinket. Nem kell megijedni tőle, a második internetes vásárlás után ez is ugyanolyan rutinosan és egyszerűen fog működni, mint a tankolás.

Az online feltüntetett árak a bruttó árak, tehát nem kell attól tartania, hogyha valamit az online kosarába helyez, a fizetésnél majd a költségei növekedni fognak. Sőt attól, hogy fizikai üzletük nincs, attól függetlenül az általános nyitvatartási időnek megfelelően ügyfélszolgálatuk szívesen áll a rendelkezésére. A kiszállítás is munkaidőben történik posta vagy futárszolgálat által.

A legtöbb online üzletben megrendelt termékre, vagy bizonyos értékhatár felett a szállítási költséget sem kell megfizetnünk. Abban az esetben kell a szállításért fizetnünk, ha szeretnénk valamit visszaküldeni. Igen, az internetes vásárláskor is rendelkezünk az elállási joggal. Problémás esetben élhetünk reklamációval. Senki ne aggódjon, a netes vásárlás nem a problémákról, hanem az egyszerűségről szól.

A weboldalon rögzített személyes információinkat az oldal üzemeltetői biztonságban tartják, tehát azok nyilvánosságra kerülésétől sem kell tartanunk. Próbáljuk ki, az internetes vásárlásra pont olyan könnyen rá lehet szokni, mint a reggel kávéra. Internetes vásárláshoz a több mint 10 éve működő Gigaplaza.eu honlapját ajánljuk.

Kínálatukban a háztartási, hétköznapinak mondható termékek mellett szórakoztató elektronikai kiegészítőket is szép számban talál. Mondhatni minden felszerelést megkaphat, melyek a hagyományos és okos életünkben nap mint nap szükségesek.

 

loading...