Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.18

Az E.ON Adventtől kezdve nem kapcsol ki szolgáltatást

Kibővített időszakra, már adventtől önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal lakossági ügyfeleinél az E.ON Hungária Csoport

Egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolja ki tartós tartozás miatt az áramot az E.ON Hungária Csoport az adventi és a karácsonyi időszakban, illetve az újévi napokban. Az önkéntes moratórium 2020. november 29-től 2021. január 8-ig lesz érvényben.

 

eon.jpg

 

Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, az E.ON és az E.ON Hungária Csoporthoz tartozó ELMŰ és ÉMÁSZ az idén is felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a tartozás miatti kikapcsolásokat az ünnepi időszakban. A vállalatcsoport saját döntése alapján a veszélyhelyzetre való tekintettel idén az önkéntes moratórium a korábbiaknál kétszer hosszabb időszakot ölel fel, 2020. november 29. és 2021. január 8. között nem szünteti meg a szolgáltatást áramdíj tartozás miatt.

Az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalatcsoport hozzájárulni az ünnepekhez, hogy az adventi, majd a karácsony és a szilveszter körüli időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás.

A kikapcsolási moratórium az E.ON Áramszolgáltató Kft.-vel és az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt.-vel (egyetemes szolgáltatók) szerződésben álló lakossági ügyfeleket érinti. A vállalás a nem lakossági, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre nem vonatkozik - tájékoztatta honlapunkat az E.ON.

Ha ilyen E.ON kamu számlát kap, ne fizesse ki!

Az esetben az az érdekes, hogy mi évek óta csekken fizetünk a szolgáltatónak és nincs egy fillér tartozásunk sem. Ugyanakkor feltűnő, hogy a levél nem a hivatalos E.ON e-mail-ról jött hanem innen: noreplyszalma@egeszseg-portal.hu. Ha a megadott linkre kattintunk, akkor nem az E.ON honlapjára irányít minket, hanem egy tedecol.com nevű weboldalra.

 


loading...