Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.11.19

Az automata öntözőrendszer modern megoldást jelent

Aki azon gondolkodik, hogy modern és profi kertet alakít ki az udvarában, annak a szakértő tanácsa nagyon hasznos lesz. Ugyanis a kert kiépítése után, a karbantartással is foglalkozni kell. Az automata öntözőrendszer sokféle típusa alakítható ki, ami attól is függ, hogy mekkora terület áll a rendelkezésére és milyen nagy a kert, amit gondozni szeretne.

 

automata-ontozorendszer.jpg

 

Természetesen, mindenki szeretné tudni, hogy nagyjából milyen árakra számíthat egy ilyen befektetés során, azonban azzal is számolni kell, hogy a pontosabb érték megadása érdekében, szükség van a szakértők általi felmérésre is. Éppen ezért, ha profi automata öntözőrendszer kialakításán gondolkodik, akkor érdemes mihamarabb felvenni a kapcsolatot az esomester.hu csapatával, hogy időpontot egyeztessenek és mihamarabb kapjon egy árajánlatot.

 

Ha pedig ez készen van, akkor nincs más hátra, mint az automata öntözőrendszer telepítése, ami lehet 2, 3 vagy akár 4 zónás is, a nagyobb kertekben pedig gyakori a 8 zónás is. A locsolótömlő már igazán régimódi és egyáltalán nem praktikus, ugyanis senkinek sincs ideje sokáig ezzel foglalkozni. Ráadásul, ha nyaralni megy, akkor nincs kire hagyni a kert gondozását. Ilyenkor válik hasznossá az automata öntözőrendszer, ami megszabadítja a kert locsolásának dilemmájától a távolléte alatt is.

 

Az Esőmester szakemberei előszeretettel ajánlják az öntözőrendszer telepítést mindenkinek, aki szeretné szebbé varázsolni a területet, valamint akinek az ideje értékesebb, mint egy ilyen egyszeri befektetés. Azok is előszeretettel élnek az öntözőrendszer lehetőségével, akiknek fárasztó és megterhelő az esti-reggeli locsolás, valamint nem szeretne a szomszédokra szorulni, amikor több napra elmegy otthonról. A modern kor sokféle berendezést biztosít annak érdekében, hogy megkönnyítse az emberek életét, éppen ezért nem szabad megijedni a fejlődéstől és az automatizálástól! A kerti öntözéstechnika legjobb megoldása ugyanis az automata öntözőrendszer, mivel nem igényel figyelmet a felhasználó részéről.

 

Aki attól tart, hogy rontja a kert esztétikáját, annak érdemes tudnia, hogy az elemei a földbe vannak süllyesztve, így szinte észrevehetetlen. Sok érdeklődő dönt a tapasztalt csapat mellett, ugyanis ingyenesen mérik fel a terepet és kedvezményes áron dolgoznak. Ugyanakkor a határidőt is tiszteletben tartják és a garanciális feltételeknek is eleget tesznek. Ha szeretne profi öntözőrendszert a kertjébe úgy, hogy a beszerelés után tisztaság és rend marad mindenhol, akkor itt a remek lehetőség, hogy felvegye a kapcsolatot a mesterekkel és elkezdje a tervezést!

 loading...