Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.14

Az autólámpa polírozás hozzájárul a biztonsághoz

Bármilyen típusú közlekedés során a gépjármű fényjelzésekkel kommunikálnak egymással, ami fontos információ a vezetőknek. Ezért is van kiemelkedő szerepe a fényszóróknak és azok állapotának. Az autólámpa polírozás szükségessé válik minden járműnél, ha több évig birtokoljuk, mert a különböző hatások miatt nem marad meg az eredeti, tökéletes fényáteresztő képességük.

 

autolampa-polirozas.jpg

 

A napjainkban gyártott járművek esetében általában minden gyártó műanyagból készíti a lámpaburát, mert hatékonyabbnak bizonyult, mint a törékeny üveg. Ám a polikarbonát anyag idővel kopottá, mattá válik, ami gátolja a fényáteresztő képességét. Emiatt az autó lámpa polírozás egy szükséges karbantartási szolgáltatássá válik, aminek révén újra csillogóvá és széppé válik. De az esztétikai előnyök mellett, elsősorban biztonsági okokból javasolt, mert ennek köszönhetően a jelzéseink és az a lámpák fénye jól láthatóvá válik másoknak és mi is jobban látunk, még nehezített körülmények között is.

 

Látható, hogy milyen fontos szerepe van az autó lámpa polírozásnak, ezért időben vigyük el szervizbe! Az autouvegek.hu oldalon tájékozódhatunk ebben a kérdéskörben, ahogyan a kőfelverődés javítás Budapest szolgáltatás is elérhető a weboldalon. Ha olyan helyen is utazunk az autónkkal, ahol apró kövekkel találkozhatunk, legyen szó vidéki utakról vagy parkolókról, akkor sajnos megtörténhet, hogy egy kavics felverődik a szélvédőre vagy más részeire. A leglátványosabb sérülés és kár a szélvédőkön szokott előfordulni, ami esztétikailag is sokat ront a helyzeten.

 

A kőfelverődés javítás Budapest azonnal elérhető, ráadásul a kisebb sérüléseket vákuumos technológia segítségével hamar helyrehozható. Nem érdemes sokat várni ennek a javításával, mert bizonyos környezeti hatásokra a repedés tovább nőhet, így a kár is nagyobb lesz. Az is előfordulhat, hogy már nem lehet megjavítani, kiigazítani a sérülést, ilyen esetekben a szélvédő teljes cseréje bizonyul optimális megoldásnak. A legtöbb esetben azonban a kőfelverődés javítás Budapesten és máshol is megvalósítható.

 

loading...