Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.06.15

Artroflex: ha elege van a fájdalomból!

Az Artroflex egy kifejezetten ízületi fájdalmak csillapítására kifejlesztett készítmény. Ilyen persze akad jó pár, mégis, ez a típus igazán különlegesre sikeredett, mondhatni, hogy a maga nemében páratlan.

 

Hogyan hat a kollagén ízületekre?

 

Először is érdemes azt tisztázni, hogy melyek azok a természetben is megtalálható hatóanyagok, amelyek sikeresen enyhítik, a porckopás általi, illetve az ízületekben egyéb okok miatt fellépő fájdalmat. Meglepő lehet, de az áfonya, cseresznye, eper, ribizli és még a görögdinnye is kitűnő hatással van a problémára. Ennek oka, hogy az említett gyümölcsöknek kiemelkedő C-vitamin tartalma van, illetőleg természetes gyulladáscsökkentő hatóanyagokat is tartalmaz némelyik.

 

gyogyszer-fajdalom.jpg

 

A legjobb feldolgozatlan formában bejuttatni a szervezetbe, sőt, akár egy ízletes gyümölcssalátát is készíthetünk ezekből, amely a nyári hőségben kifejezetten jól tud esni. Az egyik leghatékonyabb hatóanyag minden kétséget kizáróan a kollagén. Ez ugyanis kifejezetten képes arra, hogy ne csak a fájdalmat csökkentse, de az új kötőszövetek fejlődéséhez, a meglévők erősítéséhez is hozzájárul.

 

Az Artroflex jelmondata, artrózis nélkül boldogan

 

Először is tisztázni kell, hogy az Artroflex nem gyógyszer, hanem étrend-kiegészítő készítmény. A különlegessége azonban nem ebben rejlik, azt ugyanis a különlegesen magas kettes típusú kollagén peptid tartalom adja. Azt minden ízületi fájdalommal küszködő tudja, hogy a kollagén kiemelt szerepet játszik a javulásban, azt már azonban kevesebben, hogy konkrétan a kettes típusa az, ami segíthet. Míg a különböző típusok más és más területekre hatnak, mint a szem, a haj vagy éppen az arcbőr, a fent említett fajta kifejezetten a porckopás és az ízületi gyulladás enyhítésére szolgál.

 

Artroflex plus gyakori kérdések

 

Az Artroflex honlapján megannyi különböző cikk és segédanyag található, amely mind a reuma, artrózis és porckopás témakörét járja körbe valamilyen szempontból. Sőt, nemcsak azt tudhatjuk meg, hogyan kezeljük, de azt is hogyan ne. Miután alaposan átböngészte a felhasználóbarát honlapot, aligha lehet kérdése. Ha mégis akad, akkor valószínűleg az alábbiakhoz hasonlóak lesznek. Mennyi idő alatt érezhetem a porcerősítő hatását? Biztosan működik-e? Nos, az előbbit nehéz megválaszolni, hiszen ez leginkább attól függ, hogy ki, milyen állapotban van. Azonban ha vetünk egy pillantást az "Ők már meggyógyultak" szekcióra, akkor abból már következtethetünk a saját gyógyulási folyamatunkra is, hiszen a betegek minden kezdeti és a kezelés alatti leletüket megosztották a nagyközönséggel.