Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.02.16

Arctisztító termékek

Az arcápolás rendkívül fontos, amelynek egyik lényeges mozzanata az arctisztítás. Napjainkban erre a célra már termékek széles választéka áll a hölgyek (és természetesen a férfiak) rendelkezésére is, így mindenki kiválaszthatja a számára ideális és persze a bőrtípusának megfelelő terméket.

 

Melyik terméktípus a legjobb?

 

Az, hogy kinek melyik terméktípus a megfelelő, nem azon múlik, hogy melyik termék csomagolása a legszimpatikusabb. Sokkal inkább aszerint válasszon mindenki arctisztító terméket, hogy milyen a bőrtípusa, milyen problémára keres megoldást, valamint hogy milyen hatást vár el a kozmetikumtól. 

 

A Helia-D-nél kapható arctisztító termékek azért ennyire széleskörűek, hogy minden egyedi igényt képesek legyenek kielégíteni. A terméktípusok önmagukban többféle lehetőséget rejtenek, a hölgyek választhatnak arctisztító hab, tej és kendő, micellás víz, valamint szappan közül.

 

 

arcapolas.jpg

 

 

Ez utóbbi kategória egyik jeles képviselője a Professional termékcsaládba tartozó Fekete Szappan, ami egy sokféleképpen alkalmazható fertőtlenítő és mélytisztító termék, amelynek egyik fő hatóanyaga az ichtiol. A Fekete Szappan valóságos csodaszer a pattanásos, aknés, problémás bőrre, hiszen képes szabályozni a faggyúmirigy működését, csökkenti a gyulladásokat és gyógyítja a sebeket. Hatékonyan távolítja el a bőr elhalt szarulemezeit, és így annak tapintása selymessé válik. Férfiak is bátran használhatják, hiszen a termék tökéletes a borotválkozás által okozott irritáció megszüntetésére.

 

A micellás víz amellett, hogy remek arctisztító, kiválóan alkalmazható a smink eltávolítására is. A micellák ugyanis magunkhoz vonzzák a sminket, valamint a szennyeződéseket, így az kíméletesen eltávolítható a bőrről. A Botanic Concept Micellás Arctisztító Víz szőlővíz tartalmának köszönhetően mindezeken felül még nyugtatja is a bőrt.

 

Az arctisztító tej használata elsősorban száraz vagy extra száraz bőrűek számára ajánlott, hiszen azontúl, hogy eltávolítja a szennyeződéseket, még hidratálja is a zsír- és vízhiányos bőrt.

 

Az arctisztító hab valójában egy habzó lemosó, amely képes a bőr kollagéntermelésének szabályozására is. Akárcsak a Professional Hyaluron Energetizáló Tisztító Hab, amely feltölti a bőrt, tisztítja és energetizálja azt, anélkül, hogy kiszárítaná. Továbbá helyreállítja a mikrocirkulációt. Kiválóan alkalmas az alipikus, dehidratált bőr kezelésére.

 

A cég webáruházában az arctisztító kendőknek is többféle típusa található meg, így biztosan mindenki megtalálhatja azt a terméket, amelyik számára a legideálisabb.

 

Az arc rendszeres és alapos tisztítását nem szabad elhanyagolni, ugyanis az rögtön nyomot hagy a bőrön. A károk helyrehozatala pedig sokkal küzdelmesebb és hosszadalmasabb, mint az esti rutinba beilleszthető, mindössze néhány percet igénybe vevő precíz arctisztítás. A bőr pedig garantáltan meghálálja a törődést.