Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.05.26

Ahány ruha, annyi stílus!

Ki mondja, hogy egy csinos, elegáns ruhában nem érezhetjük magunkat kényelmesen? És ki mondja, hogy egy szoknya nem viselhető bakanccsal? Bebizonyítjuk, hogy bármilyen női ruha kombinálható a legkülönbözőbb kiegészítőkkel!

 

Végtelen variációk

 

A tavasz és nyár közeledtével sokan nagy örömmel pakoljuk el téli, vastag holmijainkat és vesszük elő laza, színes nyári ruháinkat. Ősszel pedig jellemzően próbáljuk minél tovább kihúzni a csinos darabjainkkal, csizmával vagy harisnyával viselve azokat. Bármilyen típusú szoknyára vagy ruhára is gondolunk a szó hallatán, legtöbbünknek az elegancia, letisztultság és nőiesség ugorhat be. 

 

A ruha örök és állandó, és millióféle variációban elérhető. A legegyszerűbb rövid vagy hosszú ujjú ruhától elkezdve az ingruhán át az aszimmetrikus, lábvillantós fajtáig bármilyet viselhetünk. Egy klasszikus, egyszínű fazonnal ugyanúgy nem lehet mellélőni, mint egy bővebb, lazább mintás darabbal.

 

Színek tekintetében nyáron különösen ajánlott az élénk, sárga, zöld vagy rózsaszín viselése. Ezek nem csak vidámságot sugároznak, de a bőrünk nyári barna színét is kiemelik.

 

Különleges alkalmakon, például esküvőkön a pasztellszínek hódítanak. Bármilyen kiegészítővel feldobhatod az egyszerűbb fazonokat, nem lesz túlzsúfolt hatása a szín minimalizmusa miatt.

 

 

noi-divat.jpg

 

Kiegészítők

 

Ha már a karácsonynál tartunk, kijelenthetjük, hogy a kiegészítők a ruháink karácsonyfa csúcsdíszei. Nagyon fontos összehangolni a színekkel és a fazonnal, hogy biztosan egységes összhatást érjünk el. Azonban nem kell tankönyv alapján variálni, hiszen a divat egyre inkább követi a kényelem és a lazaság igényét.

 

Jó példa erre az úgynevezett oversized, azaz túlméretezett ruhák, hosszított pólók viselése ruhaként. Számos híresség magas sarkúval és egy egyszerű táskával viseli őket, de egy bakanccsal és edzőcipővel is sportosan elegánssá varázsolja a kinézeted.

 

Az egyszerűbb ruhák remekül feldobhatók néhány vékony nyaklánccal, akár különböző hosszúságban. Ez különösen jól mutat mélyebb kivágású ruhák esetében. Arra azonban figyeljünk oda, ha például sok láncot viselünk, a fülbevalót ahhoz igazítsuk, és inkább csak egy helyen hangsúlyozzuk az ékszereket. 

 

Mivel a legtöbb ruha nem feltétlenül alkalmas tárgyak tárolására zseb hiányában, ezért a hozzá illő táska megválasztása is nagy feladat lehet. Elegánsabb eseményeken népszerűek a borítéktáskák és a doboztáskák, amik kis méretükkel nem keltenek feltűnést, mégis sokat adnak a szett kinézetéhez.

 

A MAGENTA márka 20 éve töretlenül tervez elegáns, jól variálható és változatos női ruhákat. Letisztult stílus jellemzi őket, bármilyen eseményre jól hordható darabjaik pedig garantáltan odavonzzák a tekinteteket.