Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.09.17

A rendőrség tartja a határt

roszke-rendorseg-1.jpg

 

Tegnap délutántól Röszkénél hazánkat, határvédelmi létesítményeinket és a határainkat védő rendőröket, honvédeket ostrom alá vették magukat "menekült"-nek nevező bevándorlók.
Szervezetten és tömegesen támadnak, felfegyverkezve, több esetben asszonyokat és gyerekeket élő pajzsként használva, követelve a hazánkba való ellenőrzés nélküli belépést.
Aki ilyen erőszakkal akarja rákényszeríteni a magyar állami szerveket a határ megnyitására, az terrorcselekményt követ el. Egyértelművé tették: itt nem menekültstátusra jogosult, kiszolgáltatott emberekről van szó, hanem bűncselekményekkel, önkényes támadással van dolgunk, amelyek részei lehetnek egy, Európa megszállását célzó hadműveletnek.

 

roszke-rendorseg-2.jpg

 

Aggályos, hogy a szerb rendvédelmi szervek tétlenül szemlélik a határnál tömegesen elkövetett bűncselekményeket, amelyek a magyarok biztonságát is fenyegetik határon innen és túl. Mindez előkészítettnek és szervezettnek látszik, az ellenséges hangú nemzetközi sajtó torzítva tudósít, a liberális "jogvédők" pedig indokolatlanul rendőrállami eszközökről beszélnek.

Ebben a jogos önvédelmi helyzetben kötelességünk hazánk és a magyarok jogainak védelme. Ehhez nélkülözhetetlen az államhatár védelme, ezért támogatjuk az ezt szolgáló kormányzati erőfeszítéseket a törvényes rendet és a polgárok biztonságát fenyegető támadássorozat, illetve az illegális migráció ellen.

(MTI OS - Kiadó: Nemzeti Jogvédő Szolgálat) Fotók: police.hu