Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.14

A rendkívül népszerű Én kicsi pónim játékok

Nem kell kislányos anyukának vagy apukának lenni ahhoz, hogy bárkinek feltűnjön a boltokban a rengeteg „pónis” játék. Nem csoda, hiszen az Én kicsi pónim játékok az utóbbi pár év slágerei a gyermekek körében. Elsősorban a kislányok vannak oda értük, de a fiúk is érdeklődhetnek Pinkie Pie és Rainbow Dash kalandjai iránt. Mint sok kedvenc, ezek a játékok is úgymond a képernyőről jöttek le közénk.

 

en-kicsi-ponim.jpg

 

Az „Én Kicsi Pónim varázslatos barátság” ugyanis egy közkedvelt rajzfilmsorozat, ami bemutatja az aranyos kis lovak kalandjait. A figurák elragadóak, a téma könnyed, erőszakmentes, így nem is csoda, hogy igen hamar megkedvelték. Persze a gyerekek nemcsak a képernyőn keresztül szerették volna kedvenceiket csodálni, szívesen meg is szeretgették volna. Lehetőségük is lett erre, mivel az Én kicsi pónim játékok ma már rengeteg kivitelben megtalálhatóak. A sorozat készítői a Hasbro Studios, a DHX Media és a Panini-csoport. A Hasbro cég a játékok terén is nagyon ismert, rengeteg aranyos mesehős, baba, autó, stb. „életre keltéséért” felelős, így egyáltalán nem lep meg senkit, hogy az eredeti, igazán minőségi Én kicsi pónim játékok eme cég futószalagokról kerülnek le.

 

Ma már a népszerű patások különböző méretű műanyag és plüssfigurákként kerülnek minden kis rajongó birtokába. Minden póni más-más színű sörénnyel rendelkezik, de a testükön elhelyezett úgynevezett szépségjegy is megkülönbözteti őket egymástól. Rainbow Dash, ahogy a neve is céloz rá, csodálatos szivárvány „hajkoronával” büszkélkedik, Twilight Sparkle pedig lilában pompázik.

 

Az Én kicsi pónim játékok túlzás nélkül minden kislány kedvencei jelenleg. Kedvesek, barátságosak, lehet simogatni őket, a hajukat fonni, fésülni és persze különböző történeteket eljátszatni velük. A jatekwebshop.eu webáruházban csodálatos kivitelezésű, eredeti Én kicsi pónim játékok kaphatóak jó áron. Minden főszereplő megtalálható itt, mint például a varázslatos szépségű Cadence hercegnő, ugyanakkor olyan különlegességek is helyet kapnak a kínálatban, mint Pinkie Pie átalakítható sellő póni figura vagy Fluttershy harci szekérrel.

 

A webshop felhozatalában az Én kicsi pónim játékok között kulcstartók, perselyek, piknik szettek, párnák, hajdekoráló és ékszer szettek is felsorakoznak. Hogy a suliban se kelljen nélkülözni a kis kedvenceket, vehetünk pónis esernyőt, iskolatáskát, digitális karórát vagy golyóstollat. Az Én kicsi pónim játékok ebben a boltban olyan nagy választékban vannak jelen, hogy még azok a rajongók is találnak valami újdonságot, akik már számos pónis holmival rendelkeznek.

 

loading...