Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.02.24

A redőny praktikus, szép, biztonságos, költségkímélő!

Felújítasz, építkezel, kiválasztottad a gyönyörű, modern ablakokat, ajtókat, és most igazán boldog vagy. Akarsz még ezen is turbózni?

 

Akkor ne feledkezz meg az időtálló redőnyről, és keresd az Euroline szakértő csapatát! Na jó, manapság már ne is gondolj arra a nehezen felhúzható fa monstrumra, aminek a gurtnija folyton elszakadt, szétfoszlott és minimum 10 szálka állt a kezedbe, ha le akartad mosni.

 

redony.jpg

 

Modern, könnyű, esztétikus, praktikus!

 

Ezekkel a jelzőkkel tudnánk jellemezni leginkább a modern kor redőnyeit. Gyorsan vegyük sorra, milyen előnyöket élvezhetsz, ha nem felejtesz el redőnyt választani az ablakaid elé:

 

  • Az egyik legfontosabb, hogy télen véd a hidegtől, nyáron a melegtől. Fokokban mérve érezni fogod a különbséget.

  • Kiválthatod vele a sötétítő függönyt, megőrizheted a magánszférádat. Ezzel párhuzamosan védi a drága berendezéseidet, növényeidet is a közvetlen napsugaraktól.

  • Minden nyílászáró mellé szerelve számottevően csökkenti az utca zajait.

  • Thermográfiai mérések szerint 15%-kal kevesebb lesz a fogyasztás a fűtés terén, ha a redőnyt régi nyílászárók mellett használod.

  • Hatásos védelem a betörésekkel szemben is, a zárt redőny határozottan visszatartó erő a hívatlan látogatókkal szemben.

 

Ha úgy érzed, hogy lakásod/házat tökéletesítéséhez éppen a redőny hiányzik, nézz szét az Euroline kínálatában, és válaszd ki számodra a legjobbat.

 

Külsőtokos, “új típusú” műanyag redőny

 

A lefutósín (ebben szalad maga a redőny) és a palást (ez maga a redőny) UV sugárzásnak ellenálló műanyag profilból készül. A redőnytok (ebbe tekeredik fel) Lindab lemezből van.

A lefutósínben elrejtve fut egy gumikéder, a tengelyszerkezet pedig csapágyazva van, hogy könnyen és halkan tudd használni. Ha alumínium oldalvéggel készül tartósabb, és szúnyoghálóval is felszerelhető.

 

Külsőtokos alumínium redőny

 

Az Euroline ennél a típusnál a lefutósínt és a palástot is alumíniumból készíti. A kamrás lefutó szerkezete úgy lett megalkotva, hogy a keretet erőssé, a redőny futását tökéletessé tegye. Szintén van a lefutóban gumi, ami halk csúszást és megfelelő lécvezetést tesz lehetővé.

 

Az alumínium redőnyléc 37 mm-es, hengerelt eljárással készül és szigetelőhabbal töltött, így megfelelően biztosítja a hő és hangszigetelést is. Meg tudod rendelni manuális vagy motoros működtetéssel is, ahogy neked kényelmesebb. Elérhető fehér, krém, bézs, ezüst, világos faeres, sötét faeres lécszínekkel.

 

Vakolható redőny

 

Ezzel a típussal a cég kimondottan azokra gondolt, akik építkeznek. Ez a redőny az áthidalóba kerül beépítésre. Ez azért jó, mert a vakolással már látható és nem takarja el a nyílászáró üvegfelületét. Fantasztikus hőszigetelést biztosít, a tok hőhídmentes. Nagyon fontos, hogy a tervezésnél vedd figyelembe az áthidalók mélységi és magassági adatait, mert a beépítés után a redőnytok heraklith rétegének a fallal egy síkban kell lennie.

 

SKS – felsőtokos vagy ráépítőtokos redőny

 

Kimagasló minőségű, felsőtokos műanyag redőnyszerkezet, amely ablakra is építhető az új nyílászárokkal egyidejűleg. Az Euroline ezt a típust is árusítja manuális és motoros működtetéssel is. Fém csapágyazással, műanyag tokkal, 40 mm-es fém tengellyel van ellátva. A tokvégek acélmerevítéses rögzítésűek. A lefutó és a 37 mm-es palást egyaránt lehet műanyag vagy alumínium.

 

Összegezve azt mondhatjuk, hogy az Euroline gondol azokra is, akik építkeznek vagy felújítanak. Tanácsaikat megfogadva járj el gondosan, amikor tatarozásba kezdesz, mert fontos a kiválasztott termékek ára és minősége is. Ha okosan döntesz és szakértő segítségüket figyelembe véve választasz termékeik közül, az hosszú távon megtérül. Kérj egyedi árajánlatot az Euroline-tól, használd ki a kedvező lehetőséget!