Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.08.19

A nyár elgondolkodtató hitel ajánlatai

Hirtelen szüksége lenne egy kisebb összegre ahhoz, hogy a régóta dédelgetett álmát valóra válthassa? Utazásra, esetleg lakásfelújításra költene, de havi jövedelméből nehezen tudja félretenni a szükséges pénzt? A hitelintézetek nem csak azokra gondolnak, akik otthonteremtést fontolgatnak, vagy éppen vállalkozásukat fejlesztenék, így többféle személyi hitel lehetőséggel is állnak rendelkezésre.

 

nyari-hitel-ajanlatok.jpg

 

A kínálat rendkívül széles, és bankonként némi eltérés is mutatkozhat az egyes hiteltermékek feltételei között, de alapvetően ugyanazok a konstrukciók szerepelnek a választékban. A netrisk.hu a szabadon felhasználható személyi hitel előnyeit mindazoknak ajánlja, akik nem kívánnak elszámolni a hitelintézet felé azzal, mire költötték a pénzt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nyári időszakban, a fűtésszezonon kívül különösen sokan érdeklődnek a hitelek iránt, ugyanis a háztartások ekkor könnyebben vállalnak kötelezettséget a jövőre nézve. Nézzük, mely célokra keresnek ekkortájt sokan személyi hitel lehetőségeket!

 

Fedezze fel a világot hitel segítségével!


Bár ma már kevésbé évszakhoz kötött az utazás, és napjaink trendjei alapján elmondható, hogy gyakorlatilag az év bármely időszakában sokan kelnek útra akár síelés, kirándulás kapcsán, mégis, ha a hosszabb utazásokról van szó, akkor a nyár kiemelt népszerűségnek örvend. A hitelintézetek is kedvező lehetőségeket kínálnak az utazni vágyóknak, hiszen egy-egy hosszabb nyaralás, esetleg egzotikus körutazás, tengerentúli pihenés több százezer forintos kiadással jár. Lemondani az ilyen jellegű kikapcsolódásról azonban nem kell, ugyanis az anyagi helyzethez mérten választott személyi hitel az utazás finanszírozása céljából is remek választásnak bizonyul. Ha nem sikerült az év folyamán a szükséges összeget megspórolni, vegye fel a hiányzó részt hitelként, és törlessze részletekben a vágyott élmény ellenértékét!

 

Lakásfelújítás a hitelintézetek segítségével


A tavasztól őszig terjedő időszak a lakásfelújítás időszaka, amikor sokan döntenek otthonuk átalakítása mellett. Ehhez a szabadság időszaka és a meleg időjárás remek választásnak bizonyulnak. De mi a helyzet akkor, ha nem áll rendelkezésre a szükséges összeg? Muszáj lesz az áruhitelek néha bizony igencsak magas kamataival beérni? Gondolt már arra, hogy szabad felhasználású személyi hitel segítségével is megvalósíthatja otthonában elképzeléseit? Bár célirányos, kifejezetten lakáskorszerűsítésre szóló hitelajánlatok is szerepelnek a bankok kínálta lehetőségek között, de ha nem vonná meg magától a szabad kezet, és arra, úgy osztaná be a kapott összeget, amire, és ahogyan Ön szeretné, akkor a szabad felhasználású személyi hitel a legjobb döntésnek bizonyul.

 

Személyi hitel autóvásárlásra


A jó idő beköszöntével a téli hónapoknál jóval gyakrabban használjuk autónkat. Ilyenkor, a mindennapi autózás, vagy a szervizelések során fény derülhet olyan hibákra, amelyek csak még inkább megerősítenek abban, hogy a gépjármű cseréje bizony nem várathat sokáig magára. Az autókereskedések számos hitelkonstrukcióval állnak az érdeklődők rendelkezésére, de ha inkább intézné maga a szükséges összeg előteremtését, akkor érdemes a személyi hitel ajánlatok között körülnéznie. Hasonlóképpen jó választás lehet ez akkor is, ha használt autó vásárlását tervezi, és némi kiegészítés nem jönne rosszul a vételárhoz.

Essen választása bármelyik személyi hitel lehetőségre is, azt mindenképpen tartsa szem előtt, hogy csak olyan kötelezettséget vállaljon, mely nem okoz hosszabb távon sem problémát a havi bevételek-kiadások arányát tekintve.