Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.01.27

A nagyméretű női ruha nem csak fekete lehet

Ha az alakot karcsúsító öltözékről van szó, akkor legtöbben a fekete mellett szeretik letenni a voksot. Kétségtelen, hogy a Plus size ruhák esetében előnyösek a sötét árnyalatok, de ez korántsem jelenti azt, hogy le kellene mondani a változatos, izgalmas öltözködésről. A viselt színek mellett ugyanis kiemelt szerep jut a szabásvonalnak, és az egymáshoz társított darabok összhangjának is. A Sheego.hu szakemberei is arra biztatják az érdeklődőket , hogy nagyméretű női ruha esetében is merjenek elrugaszkodni a feketétől, és kipróbálni többféle stílust, árnyalatot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az apró virágminták, vagy egy élénkebb szín is legalább olyan jól mutathat viselőjén, mint a klasszikus fekete.

 

duci-divat.jpg

(A kép forrása: Sheego.hu)

 

Hosszú kardigánok nadrághoz, szoknyához

 

A téli és az átmeneti hónapok nagy kedvence a kardigán, mely nem csak kényelmes, de segítségével igen nőiessé is varázsolható a viselet. A combközépig érő változat mellett a kissé hosszabb verziókat is sokan kedvelik, de a könnyebb, pamut kardigán is remekül passzol a nagyméretű női ruha fölé. A fodrokkal díszített, vagy aszimmetrikus aljú típusok kitűnő alakformáló hatással bírnak, és a nőies idomokra hívják fel a figyelmet.

 

Nagyméretű női ruha alkalmi megjelenéshez

 

Mindegy, hogy az esti randevúról, szilveszteri partyról, vagy munkával kapcsolatos állófogadásról van szó, az igényes, stílusos megjelenés ruhamérettől függetlenül rendkívül fontos. Talán saját példájából is jól tudja, hogy ha elégedett a viselt darabbal, akkor azt egész közérzetén, magabiztosságán megérzi. Érdemes tehát a nagyméretű női ruha kínálatból úgy választani, hogy mind az árnyalat, mind a szabásvonal hűen szolgálja vonzó megjelenését. A maxi ruhák mellett a csipkés felsők és szoknyák is nagy népszerűségnek örvendenek. Öltözködéskor ne feledkezzen meg a kiegészítőkről sem! Egy jó táskaválasztással, vagy egy stílusos övvel tökéletessé teheti a viselt szettet.

 

Csipkecsodák a hálószobában

 

A nőiség megélésének szerves részét képezik a hálószobában tapasztaltak. A meztelenségnél azonban sok esetben vonzóbb, ha itt-ott rejtve maradnak a finom vonalak a férfiszem elől. A klasszikus fekete melltartó, alsó és hálóing helyett azonban megéri néha kicsit szabadabbra engedni a fantáziát, és kipróbálni az olyan, napjainkban nagyon népszerű árnyalatokat, mint a lila, vagy a vörös. A hétköznapi kényelmet, és a választott nagyméretű női ruha tökéletes esését pedig minőségi alakformáló fehérnemű viselésével segítheti elő.

 

Nadrágok az elegancia és a sportosság jegyében

 

Bár a szoknya majdnem minden alkalomra kitűnő választásnak bizonyul, de ha mégis a nadrágot részesítené előnyben, akkor érdemes ebből többféle típust is felhalmozni a gardróbban. Munkahelyre, üzleti megbeszélésre, vagy eleganciát megkövetelő alkalmakra a klasszikus fekete, bő szárral az ideális, melyhez remek választás a magas sarkú, de egyébként megállja a helyét egy kissé laposabb, kényelmesebb lábbelivel is. A mindennapi rohanáshoz a csizmával remekül mutató, testre simuló változat ajánlott, ha pedig otthoni heverészésről, vagy sportolásról van szó, akkor az elnyűhetetlen melegítő a legjobb döntés.

A nagyméretű női ruha kiválasztásakor nem lehet elégszer hangsúlyozni a szabásvonal fontosságát. Nem kell lemondani a karcsúsított fazonokról sem, és bátran próbálkozzon a színek kombinálásával is. A hosszított felsők remek választásnak bizonyulnak, s legyen szó akár tunikáról, blúzról, kardigánról, vagy kabátról, ezzel biztosan nem lehet mellélőni.  Ne feledje, színesen szép a világ!