Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.03

A légfűtéses kandallóbetétről pár mondatban

Létezik egy olyan korszerű kandalló tűztér, ami ha profi módon van körbeépítve, akkor képes a szobai levegőt gravitációsan keringetve felmelegíteni. Természetesen ez nem más, mint a légfűtéses kandallóbetét, amelyiket pontosan ezen előnye miatt vásárolnak és telepítenek olyan sokan. A beszerzés előtt persze a szakemberek mindig elmondják a vásárlóknak, hogy a légfűtéses kandallóbetét főként azt a szobát tudja fűteni, ahol telepítésre került. Azonban a megfelelő légtechnika alkalmazásával a meleg levegő a szomszédos helységekbe is eljuttatható.

 

Sokan azért szeretik ezt a szerkezetet, mert a mai életvitelhez nagyban igazodó, megújuló és energiatakarékos fűtési megoldásról van szó, amit a központi élettérbe helyezve, szinte mindig csodálhatnak a lakók. A telepíteni kívánt helyiség lehetőségeihez és az igényeinkhez igazodva, oldalüveges, sarok, kétajtós, tüzelőajtós vagy akár három oldalon üveges, panoráma kandalló is megvehető és beszerelhető.

 

kandallobetet.jpg

 

Hol vásárolható meg a légfűtéses kandallóbetét? Számtalan egyedi darabbal, reális árakkal és kifogástalan minőséggel várja az érdeklődőket a Benkel webshop. Az itteni termékek java része lemezgrafitos szürkevas öntvényből készült. De, akinek az első helyen áll a modernség, az beszerezheti a lemezből gyártott, igazán dizájnos változatokat is. Az utóbbi légfűtéses kandallóbetét fajták védelmében és a tűztér hatásfokának javítása érdekében. Grenamat AS 900-as magas hőállóságú béléstestet alkalmaztak a szakértők.

 

A webáruházban nagyon sokan előszeretettel rendelik meg a vízteres kandallóbetét korszerűbb darabját is. Mit kell erről tudni? Nos, a szerkezet optimális funkcionálása érdekében szükséges a megfelelő mennyiségű levegő betáplálás. Természetesen épp ennyire lényeges az is, hogy a keletkezett füstgáz elszállítása egy direkt méretezett égéstermék elvezető kéményben történjen. Ez az a két alapvető dolog, ami hozzájárul a jó teljesítmény eléréséhez és a biztonság megteremtéséhez. A vízteres kandallóbetét építése során, külső légforrásból, külső légcsatornán keresztül bevezetett égési levegővel táplálható készülékek is szükségesek.

 

Ezek is megvehetőek a Benkel webboltban. Sőt, itt megrendelhetőek a nagyon tartós és strapabíró öntvény tűzterek is. Akinek pedig másra van szükségük, nyugodtan dönthetnek a szimplább megjelenéssel bíró dizájn kandallók mellett is. Az itt beszerezhető vízteres kandallóbetét mindegyikének a csere alkatrészei mindig rendelkezésre állnak, ha baj van. Ez érthető is, hiszen mégiscsak egy magyar gyártóról van szó. A vízteres kandallóbetét meghibásodásakor sem kell aggódjon az ember, hogy nem tudja megvenni a régi helyett az új alkatrészt.

 

loading...