Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.08.11

A különböző műkörömfolyadékok használata és előnyei

A műkörömépítés manapság már egyáltalán nem tartozik a bonyolult szakmák közé. Ettől függetlenül maximális körültekintést és professzionális anyagok használatát várja el mindenki. Éppen ezért ne is adj alább, mindig válaszd a legjobbat!

 

Miért kellenek ezek a folyadékok?

 

Akármilyen műveletről is legyen szó a körmökkel kapcsolatban, az első és leglényegesebb momentum, akárcsak a házépítésnél, az előkészítés. Tehát mondjuk érkezik egy vendég, akinek még a korábbi, házilag készített körömlakk díszeleg a körmén. Első lépésként ezt el kell távolítani, hiszen minden munka csak ezután kezdhető meg. Persze az is lehet, hogy csak felkent egy réteget a korábbi géllakkra, vagy egyéb szépségekkel is találkoztunk már. Erre mind megoldás a Moyra körömlakklemosó, ami gyorsan és kíméletesen oldja le a felesleget.

 

koromlakk-lemoso.jpg

 

Tehát elmondható, hogy a legpraktikusabb műkörömfolyadékok a körömlakklemosók és a körömlakkhígítók. Utóbbival könnyedén új bőrbe bújtathatod a megváltozott állagú lakkjaidat, amik jobbak lesznek, mint új korukban. Ugye, milyen jó, ha nem kell tőlük megszabadulni, ha besűrűsödtek? 

 

Milyen műkörömfolyadékok vannak még?

 

A géllakkok leoldására ma már sokkal humánusabb és fejlettebb módszerek is vannak, mint korábban, mert egy hatékony folyadék nem roncsolja a köröm szerkezetét, ellenben a korábbi csiszolás módszerével. Érdemes a leoldófolyadékot a hozzá tartozó fóliával alkalmazni, így sokkal gyorsabb lesz a végeredmény. Mivel a többség lanolint is tartalmaz, így a kéz ápolásáért is maximálisan mindent megteszel használatával. 

 

A porcelánt is le kell oldani a körömről, így ezek az oldószerek is szerves részét képezik a műkörömfolyadékoknak. Egy igazán jó minőségű folyadék kellően erőteljes ahhoz, hogy leoldja a porcelánnal épített műkörmöt is, így könnyen haladhatunk a munkafolyamatokban. 

 

A kezdő műkörmösök nagyon szeretik a levegőre kötő liquideket, mert könnyű velük dolgozni, és hagynak időt a javításokra is. Mindenki számára ideális választást nyújtanak, hiszen tökéletes tapadást biztosítanak. 

 

Ha pedig transzferfóliát használnál, akkor a hozzá való ragasztó is egy műkörömfolyadék, ami szintén levegőre szárad, és a tökéletes hatás érdekében könnyen használható és fedhető.

 

Ezeken kívül még persze rengetegféle műkörömfolyadék létezik, gondoljunk csak a zseléfixálóra vagy épp az ecsetes tipragasztóra. Ha pedig számodra ezek még nem csengenek igazán ismerősen, akkor nézz körül a StudioFlash oldalán, ahol garantáltan megtalálsz mindent, ami a körömápoláshoz és díszítéshez szükséges. Ha pedig szeretnéd megtanulni profin kezelni a körmökkel kapcsolatos eszközöket, akkor ne habozz, próbáld ki magad, és jelentkezz egy tanfolyamra!