Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.02.24

A karórák ékkövei

A női karórák piaca igen sokszívű és egyedi. Rendkívül nagy kínálat közül tudunk választani, az egyszerűtől az összetettig, a klasszikustól az egyediig és a laza stílustól az elegánsig. Rendkívül sok fajta órával találkozhatunk, az OraBizsu.hu pedig ezt gyűjti nekünk össze.

 

karora-orabizsu.jpg

 

Na, de beszéljünk 2 igazán különleges karóra márkáról a skandináv Skagen és a francia Pierre Lannier-ről. A két óramárka kitűnik versenytársaitól, a Skagen egy jó minőségű és egy egyben egyedi designt tervezett, mely ötvözte a kényelmet és a stílust. Szíjai igazán kifinomultak, légiesek és könnyedek. Az alapítók 1987-ben kezdték meg munkásságukat és azóta az egész világot bejárták termékeik. Nagy hírnévre és közkedveltségre tett szert. Több bemutatón is kiemelt szereplőként volt jelen.

 

A másik nagy ismertséggel és hírnévvel rendelkező karóra márkánk a Pierre Lannier mely francia tervezők által kelt életre 1977-ben. Az alapítók elkötelezettek voltak óráikkal kapcsolatban, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy mára több, mint 60 országban megtalálhatóak, közel 1500 üzlettel. Az órákra leginkább az elegancia és a visszafogottság jellemző, de egyben lendületes és fiatalos is.

 

Karórát tekintve nagy választék közül tudunk választani. Akár minden alakomra képesek vagyunk más-más karórában megjelenni, és a gyártók ezt hűen követik és kiszolgálják.

 

loading...