Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.01.22

A dunai hajózás minden momentuma frissítő felüdülést hoz magával!

A dunai hajózás, olyan élménytúra, amit nem érdemes kihagynod. Hogy mit kínál számodra ez az exkluzív ajánlat? Vadonatúj nézőpontot. Még akkor is ildomos a fedélzetre felpattannod, ha úgy véled, úgy ismered a főváros ékeit, mint a tenyeredet, hiszen a Duna lágy ringatásában soha nem látott módon tárulhat fel előtted a lélegzet elállító látvány. Hogy melyik napszak a legkedveltebb? A legjobb, ha mindegyiket szemügyre veszed.

 

A napközbeni fények éles kontrasztot rajzolnak az impozáns épületek köré, amik így a legapróbb részletekig megfigyelhetőek. A késő délután félhomályában romantikus vadregényességgel bontakozik ki az esti Budapest, s vele együtt híres-neves építményei is a titokzatosság köntösét öltik fel. Az éjszakai, kivilágított város olyan utánozhatatlan látványt kínál, amihez borzongatóan gyönyörűséget okozó érzések társulnak, hiszen nincsen szebb a fények játékával bevilágított tájnál.

 

dunai-hajozas.jpg

 

A városnézés eddig ismeretlen perspektívája mutatkozhat meg előtted, s azok az épületek, amikről azt gondoltad már nem képesek újat nyújtani neked, hirtelen megelevenednek, s soha nem tapasztalt módon mesélnek magukról, a történelmükről, s a székes fővárosról, ahogy egykor egy évszázaddal ezelőtt Budapestet titulálták.

 

A hajók stabilitása, megingathatatlansága megkérdőjelezhetetlen, tehát bátran vízre szállhatsz, még akkor is, ha egy vízcseppnyit tartasz a kihívástól. Az idő egészen más mértékegységét fedezheted fel akkor, amikor szinte azt érzed, megáll körülötted minden, s csak a sugárzó szépség, a víz lágy ringatása és az élmény varázslata marad.


A dunai hajózás ajándéknak is kiváló!


Ha abban gondolkozol, hogy ezt az exkluzív kalandot nem egyedül kellene átélned, sőt szívesen meglepnéd egy barátodat, barátnődet a figyelmességgel, akkor nálunk jó helyen jársz. Osztozni a pozitív érzelmekben, együtt gyönyörködni a táj utánozhatatlan szépségében, egyszerűen felülmúlhatatlan és megismételhetetlen alkalom. A biztonságos utazási körülményeknek köszönhetően a kényelmes elhelyezkedés után nem marad más, mint az ámuldozás, és a felismerés miszerint Budapest nemcsak közelről, nem csupán madártávlatból, hanem viccesen fogalmazva békaperspektívából szemlélve is csodálatra méltó értékekkel büszkélkedik.