Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.10.15

A bolt, ahol alacsonyak a műanyag ablak árak

Manapság már nem éri meg a szabvány méretű nyílászárókat beszerezni. Enne az egyik oka, hogy napjainkban az igényekre szabott, a ház, lakás adottságaihoz passzoló műanyag ablak is olcsó, ezért nem kell a gyenge minőségű szabvány modellek mellett dönteni. Ezek azért is problémásak, mert a beszerelésnél gondot jelenthet, ha túl sok PUR habot kell a keretek és a fal közé fújni.

 

muanyag-ablak.jpg

 

A nyílászáró mozgatására, a téli-nyári hőtágulás és a Nap melegének hatására a hab porózussá válhat. Emiatt pedig az ablak mozogni kezd és bizony nehezen kezelhetővé válik, ami aztán rengeteg bajjal jár. Ezért is tanácsos mindig az egyedi méretezésű műanyag ablak mellett dönteni, aminek a beépítésekor a szakértők maximum egy centiméter PUR habot használnak fel. Ennek köszönhetően a fent említett probléma elfelejthető. A műanyag ablak beszerelésekor az sem mindegy, hogy miként fedik le a nyílászáró és a fal közötti habréteget. Sokan ezt egy egyszerű takaróléccel oldják meg, de ez nem mondható egy hosszú távú megoldásnak.

 

A profik, akik valóban értenek a műanyag ablak beillesztéséhez, nem csupán takarást, de megfelelő szigetelést is alkalmaznak. Ezt pedig a legtöbb esetben gipszkartonnal borítják. Mostanság azért is felkapottak az egyedi méretezésű termékek, mert a műanyag ablak árak reálisak. Ennek köszönhetően nem kell egy kisebb vagyont kiadni azért, hogy a nagyobb ház összes ablakát ki lehessen cserélni a modern produktumokra.

 

A műanyag ablak árak mindenképp kedvezőek a Somodi cégnél, ahol a kollégák mindenben rendelkezésre állnak. A korszerű nyílászárók napjainkban hazánkban és világszerte egyaránt a leggyakrabban beépített eszközök, az ajtók mellett. A Somodi cég csakis UV álló granulátumos, első osztályú termékekkel foglalkozik. Ennek ellenére is jutányosak itt a műanyag ablak árak.

 

Miért nem éri meg a szabvány méretű, olcsó ablakok mellett dönteni? Azért, mert ezek gyenge alapanyagokból lettek legyártva. Például sok produktum ólomtartalma magas, ezért azok ridegek, és a nagy hidegben meg is repedhetnek. A jó minőségű műanyag ablak árak úgy reálisak, hogy ez a probléma is elfelejthető.