Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.11.29

A BÁV Faktorról röviden

A faktoring leegyszerűsítve a követelések adásvétele. Van, hogy egy vállalkozásnak szüksége van egy faktorcégre ennek megvalósításához. De kit érdemes választani?

 

faktoring.jpg

 

Miért pont a BÁV Faktor Zrt. lehet a megoldás? Miért mellettük tegyük le a voksunkat?

 

A BÁV Faktor Zrt. az ország legnagyobb független faktorcége. Nyugodtan bízhatjuk cégügyeinket rájuk, hiszen abszolút elkötelezettek abban, hogy a legmagasabb szinten támogassák partnereiket céljaik elérésében, azzal, hogy szakértelmet, gyorsaságot és egyben biztonságot nyújtanak.

 

Mit szeretnének a cégek egy faktorcégtől?

 

Leginkább azt, hogy a stabil és tőkeerős háttér biztosítva legyen. Ezt a hátteret teremtik meg a BÁV Faktornál.

 

Mit tudnak biztosítani ügyfeleiknek?

 

Gyors ügyintézésre számíthatunk, azaz nagyon rövid idő alatt megtörténhet a szerződéskötés és minden egyéb ügyintézés, illetve akár az egy napon belüli folyósítás is lehetséges. Mindezek mellett pontosak és rugalmasak.

Személyes kapcsolattartást biztosítanak a partnerekkel, testreszabva, egyéni megoldásokkal, úgy, hogy közben a hosszútávú együttműködésre törekszenek.

Megújulás jellemzi őket mindig, mindenkor. Folyamatosan figyelik a piacot és azonnal reagálni tudnak a piac alakulására, képesek azonnal cselekedni. Folyamatosan tartják a kapcsolatot ügyfeleikkel az elektronikus megoldások segítségével.

Miért válasszuk őket? 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a faktoring területén, valamint, mert a megbízhatóság kiemelten fontos a pénzügyi színtereken. Független faktoring vállalkozás, amely egy erős és stabil tulajdonosi háttérrel rendelkezik. A Magyar Nemzeti Bank ellenőrzi tevékenységüket.

 

A BÁV Faktor csapata

 

Sikerük egyik kulcsa az, hogy a megfelelő személyekkel, egy csapatként tudnak együtt dolgozni és így együtt irányítva a céget tudják a maximumot kihozni saját magukból és kollégájukból is. Szoros együttműködés és őszinte kollegalitás jellemzi munkájukat a megfelelő munkakörülmények között, sikerre víve így a BÁV Faktort, ahol a közös célok miatt mindenki tisztelettel és alázattal van a másik és a megoldandó feladatok iránt. Egységben az erő, szokták mondani és ez a BÁV Faktorra maradéktalanul igaz, ezzel is kiérdemelve ügyfeleik bizalmát.

Ezek mellett a BÁV Faktor csapata elkötelezett a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem iránt és igyekszik javítani a körülöttük lévő rászorulók életkörülményein. Rendszeresen támogatják a Mosoly alapítványt, mely több mint 20 éve segíti a gyermekek lelki gyógyulását, ingyenes mese- és művészetterápiával.