Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.06.01

A 22bet kaszinó bemutatása

Már a 22bet oldalán megnyitása után látni fogjuk, hogy bár elég egyszerű és letisztult a felület, hihetetlen mennyiségű opciónk lesz a játékra. Főleg, hogy a 22bet mindent egyetlen helyen kínál, a számtalan kaszinójáték mellé élő kaszinót és sportfogadást is elérhetővé tett. Nem kell nagyon böngésznünk sem, az oldal közepén azonnal látni fogjuk a legjobb bónuszakciók mellett az aktuálisan legnépszerűbb játékokat és asztalokat is. Több mint száz, nemzetközileg is elismert fejlesztő biztosítja a játékokat a platform számára. És ami igazán nagy vonzerő lehet, az a 400-nál is több jackpotos játék, ami számtalan lehetőséget biztosít a nyerésre. De nézzük mit kínál még a 22bet kaszinója!

 

online-kaszino.jpg

 

A 22bet kaszinó mellett felsorolható előnyök és hátrányok

 

Ahogy minden kaszinó esetén, úgy a 22bet kaszinójánál is vannak olyan jellemzők, amelyekkel egyértelműen kimagaslik a piac többi szereplője közül. Mert a rengeteg elérhető online kaszinó közül azok hívják fel magukra a figyelmet, amelyek bizonyos szempontok szerint a vetélytársak előtt járnak. A 22bet kaszinó néhány kiemelkedően komoly előnye a következő:

  • Rengeteg fejlesztő rengeteg játéka érhető el a platformon, csak jackpotos játékból van 400-nál több

  • Nagyon könnyű intézni a pénzügyeinket a számtalan fizetési mód segítségével

  • Erős felhozatallal rendelkezik a 22bet élő kaszinójátékok tekintetében is

  • A mobilos oldal igencsak profi és könnyen kezelhető

Amit pedig konstruktív kritikaként felhozhatunk a 22bet kaszinóval szemben, ahol még lenne lehetőség a fejlődésre, az a következő:

  • Az egyszerűség megtartása mellett néhány további szűrési lehetőség még jobban segítené a játékosokat a legjobb játékok felkutatásában

 

A 22bet által kínált bónuszok

 

A 22bet kaszinója esetében sem fogunk panaszkodni a promóciókra, az oldal mindent elkövet, hogy az új és régi játékosok számára is csábító akciókat biztosítson. A kaszinókban elérhető bónusztípusokról bővebben az Onlinekaszinojatekok oldalán is olvashatunk, de ami fontos, hogy minden bónusz igénybevétele esetén előzetesen olvassuk át a felhasználásra vonatkozó feltételeket.

 

Bónusz típusa

Mértéke

Minimum befizetés

Követelmények

Üdvözlő bónusz

100%, akár 100 ezer forint értékben

320 forint

50-szeres

Heti verseny

A verseny résztvevői között 1,5 millió forint kerül kiosztásra

Legalább egy nyerőgépes játék

N/A

Nap játéka

25-75 ingyen pörgetés

A hét adott napján megadott játékon bizonyos összegű tét megtétele

N/A

Születésnapi akció

500 bónuszpont a születésnapunkon

Aktív ügyfél státusz

N/A

 

 

A 22bet játékkínálata és az elérhető fejlesztők

 

A főoldalra belépve is azonnal láthatjuk, hogy mennyire sok játékból válogathatunk. A nyerőgépek külön menüpont alatt érhetőek el, ezen belül néhány kisebb kategóriába sorolva. A több kaszinójáték vonatkozásában pedig szintén találhatunk főbb kategóriákat, például baccarat vagy blackjack játékokat menüpont alá rendezve. És akkor az élő kaszinóról vagy a progresszív slotokról még nem is beszéltünk. Közel 2000 játékot biztosít a 22bet kaszinó számára a több mint száz nagy fejlesztőcég, köztük olyan nevek, mint a NetEnt, Pragmatic Play, Play’n Go vagy Betsoft. Amit hiányolhatunk a kínálatból, az a Microgaming többek között.

 

Elérhető be- és kifizetési módok

 

Fizetési mód

Minimum befizetés

Minimum kifizethető összeg

Kifizetési idő (jóváhagyás függvényében)

Mastercard

300 forint

450 forint

1-7 nap

Visa

300 forint

450 forint

1-7 nap

Banki átutalás

300 forint

450 forint

1-7 nap

Skrill

300 forint

600 forint

15 perc

Neteller

300 forint

1500 forint

15 perc

Skrill 1 Tap

300 forint

450 forint

1-12 óra

ePay

300 forint

450 forint

1-12 óra

Pay4Fun

300 forint

450 forint

1-12 óra

Perfect Money

300 forint

600 forint

1-12 óra

Dash

300 forint

1 mDash

15 perc

Bitcoin

300 forint

5 mBTC

15 perc

Litecoin

300 forint

10 mLTC

15 perc

Monero

300 forint

20 mXMR

15 perc

Sticpay

300 forint

450 forint

15 perc

WebMoney

300 forint

450 forint

15 perc

Payeer

300 forint

450 forint

15 perc

További kriptovaluta megoldások

300 forint

Kb. 450 forint

15 perc

További e-pénztárca megoldások

300 forint

Kb. 450 forint

Általában 15 perc

 

 

22bet mobil elérhetősége

 

A 22bet egy olyan mobilra optimalizált verzióban érhető el, amellyel minden okostelefonon és tableten játszhatunk vele mindenféle funkcióvesztés nélkül. Bármilyen eszközön és bármilyen operációs rendszerrel használható. Szinte az összes játéka játszható mozgás közben bárhol, ahol megfelelő minőségű internetkapcsolat a rendelkezésünkre áll. Sőt, azzal sem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy talán könnyebb is a mobilos verzióval játszani, hiszen a kis képernyőkre optimalizálva, sokkal könnyebben tudunk eligazodni a fő felületen.

 

Az ügyfélszolgálat és támogatás bemutatása

 

Napjaink trendjéhez alkalmazkodva a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a 22bet ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételnek az élő chat. Szinte percek alatt választ kaphatunk a minket foglalkoztató kérdésekre és megoldásokat ajánlanak nekünk a támogató kollégák a problémáinkra. Ha részletesebb akarjuk felvázolni a problémánkat, akkor használhatjuk a Kapcsolat menüpont alatt elérhető űrlapot kérdések beküldésére, de több e-mail címen keresztül is felvehetjük a támogató kollégákkal a kapcsolatot. A választ néhány órán belül biztosan meg fog érkezni.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Hol találhatom meg a jackpotos slotokat a 22bet oldalán?

Nagyon egyszerűen. A főoldalra belépve keressük meg a Nyerőgépek menüpontot, majd ez alatt válasszuk ki a Jackpot almenüt.

Mit jelent a megjátszási követelmény?

Ez azt mutatja meg a 22bet kaszinójának esetén is, hogy hányszor kell megjátszanunk a bónusz összegét ahhoz, hogy először kifizetést kezdeményezhessünk.

Legális a 22bet kaszinóban való játék?

Az oldal magyar nyelven, biztonságosan elérhető Magyarországról is, természetesen ha az online szerencsejáték pontos szabályozására vagyunk kíváncsiak, akkor olvassuk el a vonatkozó hatóság leírásait a témában.