Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.12.13

5 hasznos fitness kiegészítő, mely 2018-ban is a felhasználók kedvence lesz

Egy edzőterem vendégeinek közérzetét jelentősen befolyásolja, hogy milyen fitness kiegészítőket használhatnak az edzésük során. A Mánia Fitness készített egy válogatást a legtrendibb és leghasznosabb eszközökből, melyek az eddigi tapasztalatok alapján igen népszerűnek bizonyultak a felhasználók körében. Íme, ez az a top 5 kiegészítő, mely várhatóan jövőre is a vendégek kedvence lesz.

 

fitness.png


A Kettlebell edzés igencsak népszerű napjainkban, mert az alapok gyorsan elsajátíthatók és viszonylag rövid idő alatt látványos sikereket lehet elérni. A Tiguar Kettlebell egy közkedvelt eszköz, hiszen bármilyen gyakorlat biztonságosan kivitelezhető a segítségével. Ergonomikus kialakítású és gumi talpazata egy csúszásgátlós réteggel is ellátott, melynek köszönhetően nem gurul el használat közben.

Markolási felülete szintén csúszásmentes kialakítású, így biztosított a stabil fogás is. Ez a Kettlebell többféle méretben elérhető, jól látható súlyjelölések találhatók az eszközön. Üzemeltetői szemmel nézve is igen praktikus kiegészítő, hiszen minőségi anyagokból készült és ennek hála rendkívül tartós és strapabíró.


A Tiguar Powerbag egy formabontó, funkcionális edzéshez tervezett eszköz. Tulajdonképpen egy henger kialakítású, homokkal töltött zsákról van szó, mely a dinamikus mozgás új korszakát hozza el. Fogása stabil és biztos, mely lehetővé teszi használójának, hogy edzését maximális erőkifejtéssel végezhesse. Kortól és nemtől függetlenül igazán sokan szeretik a powerbaget, hiszen úgy az alakformálásban, mint az izomzat fejlesztésében rendkívül hatékony kiegészítő. Erős anyaga sokféle mozgás végrehajtására alkalmas és különböző súlyokban rendelhető meg 5-25kg között, így mindenki megtalálhatja az edzéséhez ideális nehézségi fokozatot.


A Tiguar bokasúly felhasználóbarát tervezése és vitathatatlan hatékonysága miatt népszerű. Az erős és biztos tartás elérése érdekében az eszköz kétrétegű erős anyagból készült és egy kényelmes pánttal is kiegészítették. A bokasúly hálás higiéniai szempontból is, hiszen a külső réteg ellenálló a nedvességgel szemben, így könnyedén tisztán tartható.


A Tiguar Workout matrac egy olyan fitness szőnyeg, amely bármilyen edzéshez ideális. Stabil és biztonságos alapot nyújt a vendégek számára, mivel csúszásgátlós felülettel ellátott. A sokoldalú, tartós, magas minőségű eszköz nem csupán a vendégek igényeit elégíti ki maximálisan, de a terem üzemeltetőinek is előnyös, hiszen egyrészt anyagának köszönhetően könnyedén tisztítható, másrészt van rajta egy speciális fűzőlyuk, amely a praktikus tárolást teszi lehetővé.
Szintén kedvelt a Tiguar prémium minőségű speciális masszázs hengere, a Hexagon roller, melynek használata serkenti a vér- és nyirokkeringést, segíti az oxigén hatékony eljutását az izmokhoz, illetve gyorsítja a regenerációs folyamatokat.