Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.05.12

4 trendi kiegészítő, ami a te mindennapjaidból sem hiányozhat

Manapság a különféle kütyük “bűvkörében” éljük az életünket, ezekhez pedig egyre több és több olyan kiegészítő áll rendelkezésre, melyek praktikusak, hasznosak, vagy egyszerűen csak jól néznek ki. Aki pedig haladni akar a korral, annak ajánlott beszereznie őket, hogy könnyedén lépést tarthasson az aktuális trendekkel.

 

De nézzük, mik azok a kiegészítők, amik nem hiányozhatnak a mindennapjaidból!

 

 

trendi-telefontok.jpeg

 

 

Okostelefon védőtok

 

Manapság egy jobb okostelefon árát összespórolni hónapokig is eltart, ráadásul ezek a méregdrága készülékek sokszor kényesebbek, mint egy hímes tojás. Azonban senki sem azért veszi őket, hogy a vitrinben nézegesse, így gondoskodni kell a védelmükről, hogy jól bírják a hétköznapi megpróbáltatásokat. 

 

Erre a legjobb módszer a védőtok, ami igazi “kettő az egyben” megoldás: ugyanis nemcsak a sérülésektől védi a telefont, hanem egyben stílusos külsőt is kölcsönöz neki, és egyedivé teszi. A legjobb tehát, ha új mobilodat már az első naptól kezdve tokban tárolod, ezzel pedig az élettartamát is jelentősen megnövelheted. 

 

A Tok-Shop.hu oldalán rengetegféle készülékre találsz védőtokot, számtalan színben, mintában és stílusban. Ha pedig többet is beszerezel, akkor akár az öltözékedhez vagy az aktuális évszakhoz is igazíthatod telefonod kinézetét. Hát lehet valami ennél trendibb?

 

Bluetooth fülhallgató

 

A zene az életünk nélkülözhetetlen örömforrása: lendületet ad az edzéshez, elviselhetőbbé teszi a hosszú utazásokat, felvidít, megnyugtat, vagy épp segít, hogy hamarabb kisírhasd magad. A környezetedre azonban illik tekintettel lenni, és másokat nem zavarni a hangos zenebonával.

 

Egy fülhallgatóval ez könnyedén kivitelezhető, ráadásul ma már egyre elterjedtebbek a vezeték nélküli, Bluetooth fülesek, amiknél már nem kell kibogoznod a gordiuszi (kábel)csomót, és az érintkezési hibák okozta bosszúságoktól is megkímélheted magad. Ezáltal sokkal ideálisabb például sportoláshoz.

 

Szelfibot

 

A profin megkomponált csoportképek és utazós fotók elengedhetetlen kelléke. Hisz mindenki ismeri azt a jelenséget, amikor a baráti társaság nem fér bele a kamerába, de aki bevállalja a fotós szerepét, az nem kerül rá a képre. 

 

A szelfibot viszont nagyszerű eszköz arra, hogy “meghosszabbítsd” a karodat, és a készüléket kellően messzire nyújtva mindenki szerepeljen a fotón. Illetve akkor is hasznos, ha utazás során egy helyi nevezetesség mellett pózolsz, és szeretnéd, ha a képen minden jól látszana. Nehogy valakinek eszébe jusson azzal vádolni, hogy nem is jártál ott, csak lementetted a képet az internetről!

 

Telefonékszer

 

Bár a jack-csatlakozókat lassanként eltüntetik a készülékekről, viszont amelyik okostelefonon még megtalálható, az bármikor díszíthető egy mutatós kis ékszerrel. Egyrészt feldobja a telefon megjelenését, másrész védi a csatlakozót a belekerülő portól, amit roppant nehéz házi módszerekkel megfelelően kitisztítani.