Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.01.23

4 ok, ami miatt az Etaska.hu hűséges vásárlói leszünk

Legyen szó bármilyen táskáról, pénztárcáról vagy nélkülözhetetlen utazási kiegészítőről, az Etaska.hu hatalmas és változatos kínálatában biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelő terméket. Az Etaska.hu alapítóinak önbevallása szerint saját tapasztalataikra és igényeikre támaszkodva hozták létre webáruházukat úgy, hogy négy vásárlóbarát szabályt alkalmaznak, melyek a következők.

utazasi-borond.jpeg

24 órás kiszállítás

 

Nagyon jól tudják és ők is tapasztalták, hogy mindenki szereti szinte rögtön kézhez kapni a megrendelt árut. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 24H szállítás címkével megjelölt termékek azonnal kiszállításra kerülnek. Az Etaska.hu saját raktárkészlettel rendelkezik, ezért a piacon egyedülálló módon képes a megrendeléstől számított 24 órán belüli kiszállításra. Így, ha egy váratlan utazás jön közbe, akkor sem eshetünk kétségbe, hiszen ha sürgősen egy kabinbőröndre vagy akár egy hosszú repülőutat kényelmesebbé tevő nyakpárnára volna szükségünk, számíthatunk az Etaska.hu gyors futárjaira.

 

14 napos elállási jog

 

Kockázatmentes vásárlás egy webáruházban? Lehetséges. Nem kell aggódnunk többé, ha meggondoljuk magunkat. Az Etaska.hu-nál minden vevő jogosult 14 napos elállásra, ráadásul anélkül, hogy meg kellene indokolnunk az elállás okát.

 

6 hónap garancia

 

Ha tudatos vásárlók vagyunk, kizárólag olyan helyről szeretünk vásárolni, ahol garanciát vállalnak a termékeikre. Az Etaska.hu minden egyes árucikkére hat hónap garanciát vállal, hiszen ő maguk is tapasztalatból tudják, hogy hat hónap alatt felszínre kerülnek azok a gondok, amelyek rákényszerítenek bennünket arra, hogy éljünk az általuk nyújtott garancia lehetőségével.

 

Egyedülálló fedélzeti garancia

 

A légitársaságok szigorú szabályozásai miatt az Etaska.hu munkatársai is tapasztalták azokat a nyugtalanító, bosszantó és olykor költséges helyzeteket, amelyek egy túl méretes vagy egy túlsúlyos kézipoggyász miatt érhet bennünket, amikor repülővel utazunk. Ha egy repülőút előtt állva táskavásárlásra adjuk fejünket, már előre szorongunk, vajon megfelelő bőröndre esik-e a választásunk.

 

Az Etaska.hu gondoskodik arról, hogy gondtalanul csomagoljunk és repüljünk. A webáruház a táskák leírásánál pontosan feltünteti, hogy az adott táska melyik légitársaság poggyászméretének felel meg. Mindezt a piacon egyedülállóan fedélzeti garanciával biztosítja. Ez a ritka gesztus azt jelenti, hogy ha a bőröndöt nem fogadja el az adott légitársaság azon a méreten belül, amit az Etaska.hu webáruház megadott, akkor garantáltan visszavásárolják a terméket, ráadásul a felmerülő plusz költségeket is visszatérítik.

 

Mindezeken felül további kérdésekkel nyugodtan és bizalommal fordulhatunk az Etáska munkatársaihoz szóban, azaz telefonon, de akár rendelhetünk is tőlük ebben a formában minden nap 9 órától egészen 16 óráig.