Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.12.14

10 karácsonyi ajándék ötlet, amellyel nem tévedhet idén

Karácsonyi ajándék ötlet gyanánt a ruházati termékek és a kiegészítők mindig remek választásnak bizonyulnak. Az adventi időszak már javában tart, és hamarosan elérkezik az az ünnep, amelyet kétségkívül a leginkább várunk egész évben. Karácsony előtt nem csak a lakást igyekszünk ünnepi díszbe öltöztetni, hanem lelkünket is.

 

karacsonyi-ajandek-otletek.jpg


Vannak, akik már hónapokkal az ünnepet megelőzően ajándék után keresgélnek, de legtöbben az utolsó hetekre hagyják az ajándékvásárlást. De mégis mi lenne az a meglepetés, amelynek a leginkább örülnének a családtagok, a barátok, vagy a szeretett társ? Az otto.hu most néhány karácsonyi ajándék ötlet segítségével igyekszik előmozdítani az ideális meglepetés megtalálását. Tartson velünk, és tegye az idei ünnepet ajándékozás szempontjából is felejthetetlenné!


1.    Minőségi, trendi karórák


Bár az okostelefonok már egy ideje átvették az órák szerepét, de ez korántsem jelenti azt, hogy a divatos, stílusos karóráknak ne lenne létjogosultságuk napjainkban. Tény viszont, hogy a funkció mellett ma már a stílusnak is fokozott figyelem jut. A minőségi, elegáns karórákkal biztosan nem lehet mellélőni ajándékozás kapcsán.


2.    Válltáska a mindennapi kényelemért


Ha a mindennapi kényelemről van szó, akkor nem csak a ruházatnak jut fontos szerep, de a táskáknak is, melyeket mindenhová magunkkal viszünk a nap folyamán. Férfiak körében gyakran választott darab a válltáska, mely egyszerre praktikus és a megjelenés stílusos kiegészítője. Mivel szabadon hagyja a kezeket, így viselése különösen kényelmes. Karácsonyi ajándék ötlet gyanánt kitűnő választásnak bizonyulnak a bőrből készült darabok.


3.    Ékszeres doboz az apróságok rendszerezéséhez


Minden hölgy tisztában van annak kellemetlenségével, amikor a gyűrűk, nyakláncok és fülbevalók halmazából a reggeli rohanásban igencsak nehéz megtalálni az egymáshoz passzolókat. Ezt a problémát oldja meg az ékszeres doboz, mely többszintű elrendezéssel, kimagasló minőséggel szolgálja a kényelmet és a praktikumot.


4.    Strapabíró bőröv minden alkalomra


Hagyományos, mégis mindig sikert arató karácsonyi ajándék ötlet a bőröv. A férfiak által gyakran viselt kiegészítővel kapcsolatban fontos követelmény a minőség, hiszen csak egy strapabíró, időtálló színvonalat képviselő bőröv szolgálja hűen a stílusos megjelenést.


5.    Férfi pénztárca kiváló minőségben


Naponta többször is előkerül vásárlás, fizetés alkalmával, és rendkívül sokat elárul viselőjéről. Igen, ez nem más, mint a pénztárca. Az egyszerű, mégis igényes és minőségi darabok karácsonyi ajándék ötlet gyanánt is megállják a helyüket. Lepje meg kedvesét egy stílusos darabbal!


6.    Gyermek ruházat mozis kedvencekkel


A Disney világából jól ismert figurák visszaköszönnek a ruházati termékekről is. A gyermekek körében mindig is nagy népszerűségnek örvendtek ezek a szereplők, így garantáltan jó választásnak bizonyulnak majd a hosszú ujjú felsőkön, vagy pólókon is.


7.    Stílusos nyakláncok hölgyeknek


Ha a hölgyek által viselt kiegészítőkről van szó, akkor a nyaklánc egyetlen gardróbból sem hiányozhat. A széles választékban mindenki megtalálhatja azt a típust, amely az öltözködési stílusnak és személyiségnek a leginkább megfelel. Ez a karácsonyi ajándék ötlet garantáltan mosolyt csal majd a hölgyek arcára.


8.    Karkötő férfiaknak és nőknek


Karkötőt nem csak a hölgyek viselnek szívesen, de a férfiak is, hiszen segítségével még stílusosabbá tehető a megjelenés. A kevesebb néha valóban több, és ez a férfi karkötőre is maximálisan igaz. Válasszon partnerének magas minőséget képviselő márkák közül!


9.    Minyons felszerelések gyerekeknek


A Minyonok minden gyermek számára ismertek és kedveltek. A mókás mozihősök visszaköszönhetnek ébresztőóráról, vagy karóráról is, ezzel biztosan örömet okozva a gyerkőcök számára.


10.    Mindent elnyelő kézitáska hölgyeknek


A gyengébb nem képviselői szívesen visznek magukkal egy csomó holmit akár a munkahelyre, akár szabadidős elfoglaltság alkalmával. A méretes kézitáska kiválóan alkalmas arra, hogy ezeket elnyelje, s teszi ezt mégis stílusos megjelenést kölcsönözve viselőjének.