Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.20

 Szemöldök formázás otthon: ezekre mindenképp figyelj!

Annak érdekében, hogy a megjelenésük kifogástalan legyen, sok időt szánnak a hölgyek arra, hogy a lehető legelőnyösebb külsővel indulhassanak el otthonról. Sokan hajlamosak ezért akár egy órával korábban is felkeni, hiszen a megfelelő ruha kiválasztásához, a hibátlan frizurához, és a tökéletes sminkhez idő kell. Nagy hangsúlyt érdemes arra is fektetni, amikor a tükör előtt állunk, hogy a szemöldökünk is szépen formázott legyen, hiszen ezzel keretet tudunk adni az arcunknak. A szemöldök vonalának kialakítása azonban koránt sem olyan egyszerű feladat, mint ahogy azt sokan gondolják! Nem mindegy, hogy hogyan állsz neki a szemöldök formázásnak.

 

szemoldok.jpg

 

Első körben mindig a kósza, és oda nem illő szálakat kell kiszedni egy arra alkalmas csipesszel, majd egy ollóval megfelelő méretűre vágni a hosszabb szálakat. Amennyiben ezekkel a műveletekkel készen vagyunk, jöhet a „neheze”, a szemöldök megrajzolása. Nem kell azonban aggódni, ha elsőre nem sikerülne olyanra, mint amilyennek elképzelted, mint mindennél, itt is sok gyakorlásra lesz szükség a kívánt eredményért. Első lépésként az orrunkhoz kell a ceruzát illeszteni, majd függőleges irányba tartani, ekkor kapjuk meg ugyanis azt a pontot, ahol kezdődnie kell a szemöldöknek. Második lépésben a ceruzát az orrtól a pupilla irányába kell mozdítani, ekkor az ív felső pontját fogjuk megkapni. Harmadik lépés pedig, hogy a ceruzát a szem sarkáig mozdítjuk, ez a pont lesz a tökéletes szemöldök vége.

 

Miután megkaptuk ezt az ívet, még mindig akadhat oda nem illő szál, ezeket ismételten csipesszel kell kiszedni. Ezután már „csak” a rajzolás marad hátra. Azt mindenképp meg kell említeni, hogy a szép eredményhez jó minőségű szemöldök ceruzára van szükség! Abban az esetben, ha érdekel, hogy milyen egy igazán jó minőségű ceruza, keresd fel a fenti linken megtalálható oldalt! Itt nem csak tanácsokat kaphatsz majd arról, milyen termékeket érdemes vásárolni, de láthatod majd egy rajzon azt a 3 lépést, amiről már szó volt, és aminek segítségével a hibátlan szemöldök ívet kaphatod meg!

 

A Szépségcenter oldala nem csak akkor lesz a legjobb választás, ha a szemöldök formázás érdekel, hanem akkor is, ha egyéb szépségápolási termékekre lenne szükséged! A széles választékukban a legjobb minőségű kozmetikai termékeket lehet megtalálni, legyen szó bőrápolásról, vagy esetleg sminkelésről. Ráadásul sok hasznos tippet kaphatsz majd szakértőktől ezekben a témákban az oldalunkon! Ne feledd, neked is lehet tökéletes szemöldököd, ehhez csak be kell szerezned a legjobb szemöldökceruzát, és el kell látogatnod a Szépségcenter oldalára, ahol könnyen elsajátíthatod a helyes technikát akár otthon is!