Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.06

Targoncával nyársalta fel főnöke Audi A5-ösét Nagykanizsán

Furcsa bosszút állt a kanizsai férfi, mert vitában állt exfőnökével.

A 42 éves nagykanizsai férfi egy vélt vagy valós sérelme miatt targoncával döntötte fel egykori munkaadója autóját. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást.
A gyanú szerint a férfi 2014. július 15-én délután egy targoncával fellökte korábbi főnöke Audi A5-ös autóját, oly módon, hogy egy kilimáni telephelyen beült egy targoncába és annak villájával oldalról „felszúrta” az autót, amelynek így a bal oldali karosszériája kilyukadt, majd ezt követően a targoncával a tetejére borította a gépjárművet. Az Audiban több millió forintos kár keletkezett.

felborult-audi-a5-nagykanizsa-1.jpg

felborult-audi-a5-nagykanizsa-2.jpg

felborult-audi-a5-nagykanizsa-3.jpg

felborult-audi-a5-nagykanizsa-4.jpg

A 42 éves gyanúsított azt mondta a rendőröknek, hogy nem bánta meg tettét, mert egykori munkaadójával anyagi vitában áll.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat V. Zsolt ellen szóló vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)