Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.08.30

Tanévnyitóra befejezték a letenyei iskola tetőszigetelésének cseréjét

Sikerült elhárítani a bürokratikus akadályokat, megkezdődtek a letenyei felújítási munkálatok.
Letenye mintegy 204 millió forintot nyert el az Andrássy Gyula Általános Iskola és a Hóvirág óvoda lapostető-szigetelésére és komplett nyilászáró cseréjére. Az adminisztratív problémák elhárítása után munkálatok augusztus 18-án kezdődtek és az augusztus 29-i tanévnyitóra már végeztek az iskola tetőszigetelésével - mondta Halmi Béla polgármester a Letenye Médiának. Első lépésben az Andrássy konyhájának, étkezdéjének, tornatermének, folyosójának teteje lett újjá varázsolva.

A Hóvirág ovi rég elöregedett lapostetejét borító anyag bontását csütörtökön kezdték meg a munkások, az óvoda tetejére a jövő héten kerül vadonatúj réteg.

Mindkét intézményben új ajtók-ablakok kerülnek beépítésre és azt az intézményvezetőkkel egyeztetve úgy oldják meg a szakemberek, hogy lehető legkevésbé zavarják az oktató-nevelő munkát. A komplett kivitelezéssel várhatóan novemberben végeznek - értesültünk Halmi Bélától.
Egyébként az álhírekkel ellentétben hamarosan megkezdődik az orvosi rendelő teljes rekonstrukciója is, amelyre a pénz rendelkezésre áll, az akkor sem vész el, ha esetleg csúsznak a munkálatok.