Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.08.10

Vissza akart jutni a börtönbe, sikerült neki

H. Ernő összeveszett a testvéreivel és börtönbe akart menni, ezért gondosan elvágta a bűnügyi felügyelet miatt rajta lévő elektronikus nyomkövetőt. Hogy „jó sok ítéletet kapjon”, bebújt az ágyneműtartóba, hátha nem találják meg a rendőrök - legalábbis ezzel magyarázta tettét a ceglédi lakos.
 
Kollégáink augusztus 9-én észlelték, hogy a férfi nyomkövetője megrongálódott, a GPS-jelek egy Patak utcai címre irányították a járőröket. A háznál a férfi lánya azt közölte, apja meglátogatta ugyan, de nem sokkal azelőtt taxiba ült és elment.

Nem sikerült kollégáinkat felültetnie, inkább átkutatták a lakást, és az egyik szobában lévő fekhely ágyneműtartójában rejtőzve megtalálták a szökött férfit. A késsel levágott nyomkövető pedig az udvaron volt eldugva.

H. Ernőnek "B" terve is volt, ha a rendőrök mégsem találták volna meg, elmondása szerint egészen Horvátországig menekül, ahol két nő várta. A 41 éves férfi ellen fogolyszökés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatunk eljárást - írta hivatalos Facebook oldalán a Magyar Rendőrség. (Fotó: Rendőrség)

vissza-akart-menni-a-bortonbe.jpg