Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.01.25

Saját esküvőjén tartóztatták le a hamisítót

A Zsaru Magazin története szerint a hamisítás miatt körözött öcsödi G. Mihály a múlt héten akart megházasodni. A nagy napra felkészültek az egyenruhások is.

A násznép megjelent a szentesi esküvőn, ahol a folyamatosan lakóhelyét változtatgató Mihály akart egybekelni szíve választottjával.

eskuvo-letartoztatas-3-.jpg

(G. Mihályt elvezetik a rendőrök)

eskuvo-letartoztatas.-2jpg.jpg

(G. Mihály és felesége)

eskuvo-letartoztatas.jpg

(Az ifjú ara alig akarta elhinni, hogy férjét elviszik a rendőrök. Fotók: Béres Márton/Zsaru Magazin)

Az előkészületeket a zsaruk távolról figyelték, aztán a polgári szertartás után lecsaptak.

A közokirat-hamisítás miatt keresett férfire egy rendőr köszönt rá, aki karon ragadta Mihályt, majd megbilincselte.

A násznép, aki nem tudott a férfi előéletéről, igencsak meglepődött, a hoppon maradt feleség pedig alig akarta elhinni, hogy újdonsült férje a fogdán tölti a rendőrségi nászéjszakát.

G. Mihály korábban többször egy rá hasonlító ismerőse nevét és személyi adatait használta fel, amikor eljárást folytattak ellene.
Az idézésekre nem jelent meg, hanem bujkálni kezdett; szinte naponta váltogatta, hogy hol, melyik rokonánál vagy ismerősénél alszik. Saját igazolványai sosem voltak nála, nehogy lebukjon egy igazoltatásnál.
A nyomozók azután kaptak egy fülest, hogy egy mindszenti lánnyal készül összeházasodni, de ehhez a valódi személyi adatait kellett leadni az anyakönyvvezetőnél. Így jutottak végül a nyomára - írta az
Index.