Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.07.16

Küldjön képeslapot Farkas Ricsike szülinapjára!

Helló! Szép napot Mindenkinek! Jó párszor leültem már a gép elé és próbáltam a megfelelő szavakat kipréselni magamból, talán most sikerül!
Igen, eltelt 1év és a Mi Nagy Fiunk lassan 15 éves lesz, pontosabban július 26-án!

 

farkas-ricsike.jpg


És Hálát adok, hogy ez így van, annyi borzalmat, tragédiát látok nap mint nap, ami persze nagyon mélyen érint és sokszor nagyon sokszor elérzékenyül az ember, hiszen a gyermek a legfontosabb dolog a világon!


Ricsikémmel eltöltött minden percét imádom, bár sokszor elég nehéz akadályokat gördít elénk az élet!!!
De úgy gondolom, hogy próbáljuk megoldani! Nem egyszerű, mivel látni a gyermekeden, hogy próbálná a dolgokat megoldani és nem megy, próbál enni, inni, elvenni dolgokat, felvenni dolgokat és nem megy, az ember szíve kettéhasad!


És mosolyogva segítesz, bár a könnyeket nyeled! Soha nem gondoltam egy perce sem, hogy feladjuk, csak vannak hullámvölgyek! Ricsikém már igazi nagy fiú, nagy fiús kérdésekkel és természettel!

 

farkas-ricsike-2.jpg

 

Sajnos tavalyhoz képest a baráti társaság még jobban megcsappant, ami várható volt! De nem hibáztatok senkit semmiért, mindenkinek megvan a saját kis élete, élje!
Ha sokan úgy gondoljátok, hogy a tavalyi dologból elindulva küldenétek Ricsikémnek egy képeslapot nagyon MEGKÖSZÖNÖM, hiszen Ő most egyáltalán nem számít semmi ilyesmire!


A címünk továbbra is : 5100 Jászberény, Boldogszállás út 9. Telefonszámunk:06-30 826-4341 vagy a páromé:06-30-9-680-547 Köszönöm Mindenkinek!
(Forrás: Összefogás Farkas Ricsikéért)