Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.07.16

Hajléktalanoknak adta 8 milliós vacsoráját a menyasszony

Fedélnélkülieknek szervezett partit füstbement esküvője 30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony, hogy a rengeteg étel ne menjen kárba.
Sarah Cummins az Indianapolis Star napilapnak elmesélte, hogy egy hete mondták le volt vőlegényével az esküvőt, amit a carmeli Ritz Charles rendezvényközpontban tartottak volna.

 

eskuvo.jpg

 

A szakítás okairól és a füstbement lagziról nem árult el részleteket, de annyit hozzátett, hogy a vacsorát a szerződésük miatt nem lehetett lemondani, és a befizetett összeget sem kérhették vissza.
Mivel a 170 vendégre megrendelt ételt nem akarta kidobni, ezért felvette a kapcsolatot a fedélnélküliekről gondoskodó szervezetekkel.
A rászorulóknak szervezett szombati partira érkezőket maga Cummins fogadta.

"Azt akartam, hogy tudják, legalább annyira megérdemlik, hogy egy ilyen helyen lehessenek, mint bárki más" - mondta.
Az elegáns környezethez illő ruhákat és öltönyöket helyi üzletek és helybeli lakosok adományozták a vendégeknek.
Cummins három nyoszolyólánya, az édesanyja és nagynénéi is segítettek a menyasszonynak a rendezvény lebonyolításában. A vendégek az esküvői tortát is elfogyasztották.
A 25 éves gyógyszerészhallgató azt is elmesélte, hogy az esküvői költségek jó részét volt vőlegénye, Logan Araujo fedezte, és ő is egyetértett a jótékony célú felajánlással. MTI