Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.05.24

Ha ilyen E.ON kamu számlát kap, ne fizesse ki!

Egy furcsa értesítést kaptunk egyik e-mail címünkre, amely arról tájékoztató minket, hogy tartozunk az E.ON-nak.

Az esetben az az érdekes, hogy mi évek óta csekken fizetünk a szolgáltatónak és nincs egy fillér tartozásunk sem. Ugyanakkor feltűnő, hogy a levél nem a hivatalos E.ON e-mail-ról jött hanem innen: noreplyszalma@egeszseg-portal.hu. Ha a megadott linkre kattintunk, akkor nem az E.ON honlapjára irányít minket, hanem egy tedecol.com nevű weboldalra.

eon-csalas-atveres.jpg

Tehát biztosan nem az E.ON küldte, hanem átverés, ráadásul könnyen átverhetik vele az embereket, hiszen kifogástalan helyesírással készült. Ha ilyen levelet kap a noreplyszalma@egeszseg-portal.hu e-mail címről ne fizesse ki!

"Az alábbi áramszámlá(ka)t állítottuk ki Önnek, amelye(ke)t Online ügyfélszolgálatunkon, a www.eon.hu/ugyintezes oldalon gyorsan és biztonságosan befizethet.

Amennyiben számlái nyomtatással készülnek és kézbesítésük postai úton történik, tájékoztatjuk, hogy az eloállítás és kézbesítés átlagos ideje összesen 5-7 nap. A számlái kézhezvételéig szíves türelmét kérjük. Ha jelen levelünket követo egy héten belül nem kapta meg számláit, számla másolatot és készpénz-átutalási megbízást (postai csekket) a Számlaügyintézés / Számlák megjelenítése menüben igényelhet.

Fizesse be számláját egyszerűen, a számlaszám linkjére kattintva. számla részleteit

Számla sorszáma :                           112434839389
Elszámolási időszak kezdete :          2019.04.01
Összeg :                                            4.653 HUF
Fizetési határidő :                              2019.05.26

A Folyószámla egyenleg automatikus e-mail beállításával nyomon követheti egyenlegét. Ezt a www.eon.hu/ugyintezes oldalon történő belépés után a Saját adatok / Értesítések menüben teheti meg.

Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat"