Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.12.17

Egy romantikus képről női szemmel: itt egyértelműen egy nagyon ravaszul, előre kitervelt gyilkosság helyszínét látjuk

Kedves hölgytársaim!
Vessünk egy pillantást erre a képre! Csodás, ugye?

Hm, nos hát... Nézzük csak meg kicsit jobban! Az igazat megvallva látom én az igyekezetet és nem vitatom a jó szándékot, mégsem mehetek el szó nélkül néhány apróság mellett, ha az adott szituációba képzelem magam.

 

romantikus-furdo.jpg

 

1. Elsőként az a kérdés ütött szöget a fejembe, hogy az egész fürdőszobában szerteszét heverő, vélhetően dekoratív céllal és hanyag eleganciával szétdobált rózsaszirmokat vajon ki fogja eltakarítani, és a duguláselhárítás mennyibe fog kerülni.

2. A műanyag zuhanyfüggöny mellett égő gyertya állítólag a feng shui szerint nem hoz szerencsét...

3. Nyugtassatok meg, hogy a vécén romantikusan elhelyezett / spontán ott felejtett virágcsokor alatt lapuló törölköző nem lesz tele tüskével a pancsikolás végére...

4. Mi történik akkor, ha az eperre véletlenül vécésprayt fújok tejszínhab helyett?

5. A legjobban mégis a pezsgő aggaszt. Ha - az 1 db pohárból ítélve - egyedül kell meginnom az egész üveggel, abból minden lesz, csak romantikus éjszaka nem. (Tételezzük fel, hogy nem töröm össze a poharat és nem szerzek életveszélyes sérüléseket a szilánkok közt ülve, de a forró vízben elfogyasztott ilyen mennyiségű alkohol után amúgy is már csak az élettelen testemet halásznák ki a rózsaszirmok alól...)

Egy szó mint száz, tényleg semmi bajom a romantikával, de itt egyértelműen egy nagyon ravaszul, előre kitervelt gyilkosság helyszínét látjuk.

(Írta: Molnár M. Bernadett)