Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.07.08

Egy kis Off, hogy ne csak a borzalom jusson minden napra. Tessék olvasni és nevetni.

Óvodai baleset !

Ma délelőtt 10 óra 13 perckor, eddig tisztázatlan okokból, az óvoda udvarán egy rollerrel száguldozó kisfiú frontálisan belehajtott egy arra kószáló gyalogosba.

Centiken múlott a tragédia, ugyanis a gyalogos kezében levő homokozó vödörből majdnem kihullottak az összevadászott bodobácsok. Jelenleg is tart a nyomozás a baleset helyszínén, az udvar betonos szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a mászóka felé terelik.

kislany-szoknya.jpg

Az egyik szemtanú elmondásából megtudtuk, hogy kapott egy pörgős szoknyát, így ő azt mutogatta nekünk, ezért tőle sok új információt nem sikerült begyűjteni. Az elkövető rollerest óvó néni jelenlétében kihallgatták, valamint megszondáztatták, ám az csak a reggeli kakaó nyomait jelezte ki.

A felek végül egyetértettek abban, hogy legközelebb jobban oda kell figyelniük egymásra. A nyomozást lezárták, és a gyermekek a „Béke, béke, barátság” jegyében váltak el. Az útzárat feloldották, a szemtanúnk pedig továbbra is pörög a szoknyájával.

(Forrás: Facebook)

Cica nem majad itt! Egy megható, bájos történet egy kislány aszfaltra rajzolt cicájáról

"Hétfőn délután fáradtan ballagtam hazafelé a munkából. A Deák téren, az egyik szobor lábánál, 3 év forma kislány rajzolt elmélyülten ákombákomot az aszfaltra egy fehér krétával, miközben vadul magyarázott, édesanyja pedig mobiltelefonon sikított üveghangon élete párjával, amiért hétvégén már megint nem jön Liliért -mert így hívták a kislányt.