Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.12.01

Bugatti: autó vagy cipő márka?

Valójában mindkettő! Klaus-Jürgen Möller igazgató tulajdonképpen találomra választotta ki a márkanevet. Olyat szeretett volna, amely hangzatos és egyszerűen megjegyezhető, kiejthető: így történhetett, hogy éppenséggel a híres olasz autógyár, a Bugatti neve ihlette meg.

 

Az egyre növekvő népszerűségű Bugatti márka gyorsan népszerűvé vált az öltözködés területén, és a brand hamarosan meghódította az egész világot. A Bugatti cipők 1991-ben jelentek meg a piacon, s velük egyidejűleg a márka zoknikkal, farmerokkal és övekkel is elkezdett foglalkozni.

 

bugatti-auto-cipo.jpg

 

Bugatti: elegancia és kényelem egyetlen lábbeliben

 

Az ecipo.hu a Bugatti cipőket nem csak férfiaknak, de nőknek is meleg szívvel ajánlja, hiszen a kínálatban mindkét nem megtalálja a számára ideális típusokat. Alapvetően elegáns darabok találhatóak meg a kínálatban, de egyúttal azt a fajta kényelmet is nyújtják a lábbelik, melyre nagy szükség van az üzleti megbeszélések vagy az egész napos hajtás közepette. Mindennapjainkban számos olyan helyzet adódik, amikor az elegáns ruhadarabok viselése szinte követelmény.

 

Nagyon fontos, hogy ezekhez mindkét nem megtalálja a passzoló, szintén elegáns, de ugyanakkor nagyon kényelmes lábbelit. A Bugatti ebben igyekszik segíteni a vásárlóknak. A 15 és a 65 éves kor között tulajdonképpen bárki tetszését elnyerik a minőségi cipők, melyek a webáruházból ugyanakkor megfizethető áron rendelhetőek.

 

Téli kollekció online

 

Míg nyáron gyakran elég egy papucs, vagy egy szandál, addig a téli hónapokban a megfelelő cipő megtalálása kiemelt jelentőséggel bír. A megjelenésre vonatkozóan mindenkinek megvannak a maga elvárásai, s így az elegancia gyakran szerepel a vásárlók igényei között, de természetesen az akár egész napos használat során is kényelmes darabok iránt is nagy kereslet mutatkozik.

 

Nincs ez másként az idei téli kollekció kapcsán sem, melynek trendi darabjai akár az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhetőek. Nincs szükség sorban állásra, nem kell a bevásárlóközpontokban hömpölygő tömeget kerülgetni, sőt, a webáruházakban gyakran az üzletekben elérhető kínálatnál is szélesebbel találkozni. A Bugatti elérhető áraival és minőségi megjelenésével sokak kedvencének számít.

 

Trendkövetés és elegancia mindkét nemnek

 

A Bugatti nem véletlen nyerte el korábban Németországban a legjobb jövőképpel rendelkező márka díját, hiszen a sportosan elegáns és kényelmes cipők igen sokféle lehetőséget rejtenek magukban. A Bugatti szakemberei a termékfejlesztés során arra törekednek, hogy az aktuális trendeket úgy építsék be a legújabb kollekcióba, hogy közben a cipők megőrzik a márkától megszokott elegancia jegyeit is. A klasszikus bőr bokacsizmák, a sportos, kissé extravagáns bokacipők mellett férfi bőr félcipők és bokacipők is széles választékban elérhetőek néhány kattintással.

 

A vonzó megjelenés szerves részét képezi az, milyen cipőt választunk öltözékünkhöz. A korábban rendkívül szigorú öltözködési szabályok mára sokat lazultak az üzleti életben is, de az elegancia iránti igény, mint elvárás ma is nagymértékben befolyásolja azt, milyen cipőre esik választásunk.

 

A Bugatti megfizethetőségével sokak kedvencének számít, hiszen korrekt áron nyújtja azt a fajta színvonalat, amelyet a legtöbben elvárunk az elegáns, és mégis kényelmes lábbeliktől. Rendelje meg online új kedvencét, és fedezze fel az igényes cipők nyújtotta magabiztosságot!