Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.26

Szörnyű tragédia! Lecserélése után holtan találták az öltözőben a magyar futballistát!

A zuhanyzóban holtan találták Majer Róbertet szombaton, az Iszkaszentgyörgy – Pátka öregfiúk találkozó közben. A vendégek játékosa, a mentők szerint szívinfarktust kapott, miután lecserélték.
Az 56 éves focista húsz perccel a mérkőzés vége előtt jött le a pályáról a Fejér megyei öregfiúk-bajnokság 9. fordulójában. Az előzetes tervek szerint, az iszkaszentgyörgyi meccs után a Pátka játékosai közös vacsora közben nézték volna a Real Madrid–Barcelona meccset. Majer a csapattársai előtt ment volna vissza Pátkára, hogy megmelegítse a korábban elkészített ételt – írja a feol.hu.

 

iszkaszentgyorgy-sportpalya.jpg

 

Rózsa Csaba körülbelül negyedóra múlva követte az öltözőbe őt, ekkor találta meg a zuhanyzóban Majert. „Robi meghalt!” – futott vissza a pályára, de hiába rohant egyből mindenki, segíteni már nem tudtak... A kiérkező mentő is már csak a halál beálltát tudták megállapítani, amelyet elsődleges véleményük szerint szívroham okozott. A Fejér Megyei Hírlap információ szerint a Pátka játékosa érvényes sportorvosi igazolással játszott, amely azonban két héten belül lejárt volna, így Majer hétfőre kapott időpontot a kötelező vizsgálatokra. Majer Róbert az idei öregfiúk bajnokságban hét mérkőzésen lépett pályára, mindannyiszor kezdőként. (Forrás: Fejérfoci.hu)