Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemet fotóztak le Letenyétől 15 km-re egy horvát faluban! Fotókkal

Szellemet fotózott le egy fiú mobiljával a horvátországi Donja Dubravában (Alsódomború) - számolt be az esetről az eMedimurje, muraközi internetes portál. A lap írása szerint az idén február 5-én a Safar családnál történt, amikor a 28 éves Dejan Safar nagyméretű akváriumáról készített fényképeket mobiljával. A fotókat megnézve azonban megdöbbent a látványtól. A fényképeken egy ismeretlen fehérbe öltözött hosszú hajú lány alakja rajzolódott ki. Dejan a lap újságírójának elmondta, amikor megjelent a szellem vagy kísértet az akváriumnál, akkor hirtelen narancsszínű lett a víz és a halak is nagyon nyugtalanná váltak.
A legjobban attól ijedt meg a fiú, amikor a tükörben saját magát fotózta le és a fényképen mögötte volt a szellem. Aztán szólt a szüleinek, akik először ellenezték, hogy nyilvánosságra hozzák az esetet, mert nem akartak celebek lenni, de aztán úgy döntöttek, mégis megteszik, hátha felismeri valaki az elhunyt lányt.
Dejan édesanyja a helyi plébánoshoz is elment, hogy szenteltvizet kérjen tőle, akinek a pap azt tanácsolta, hogy imádkozzanak sokat a fotók készítésének helyén. Ezt meg is tették és néhány nap múlva a szellem eltűnt a fotókról.
 (Damir Safar és fia Dejan)

Egy 90 éves falubeli néni szerint volt már erre példa régen a környéken, amikor úgy temettek el egy gyereket, hogy nem volt senki, aki imádkozzon érte, de később ez megtörtént és a gyerek szelleme eltűnt a házból. Úgy látszik valamilyen szokatlan dolgok történnek manapság Donja Dubravában, mert például az ottani sírásók tavaly augusztusban egy eddig soha nem látott formájú megtekeredett koponyát hantoltak ki egy sírból.

(Forrás és fotók: e-medimurje.hr)