Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.05

Sulira hangoló a letenyei Andrássyban

A Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskola a hagyományokhoz híven ez év szeptemberében is megrendezte „SULIRA HANGOLÓ” vidám délutánját.  A program célja, hogy az első osztályos kisdiákok jobban megismerjék az iskolát, a diáktársakat, elősegítsék az iskolai életbe való beilleszkedésüket.

 

letenye-iskola-sulirahangolo-1.jpg

 

Sokféle játékra hívták a szervezők az iskola alsó tagozatos, valamint ötödik osztályos tanulóit, szüleiket, nagyszüleiket és a település óvónőit. Volt iskolatáska bepakoló-, cipőfűző-, fejszámoló-, tanárkereső-, képkereső- és képösszerakó verseny. Rajzban gyakorolhatták az irányokat. A testnevelő tanárok érdekes sportjátékokat találtak ki a résztvevőknek.  A legügyesebbek kincsgyűjtő füzetbe ragaszthatták a kiváló teljesítményükért kapott matricákat, melyet könyvjelzőkre válthattak be. A játékban való lelkes részvételükért az osztályok a Letenyei Gyermekekért Alapítvány jóvoltából egy-egy labdát kaptak ajándékba.

 

letenye-iskola-sulirahangolo-2.jpg

 

A színvonalas program nagy tetszést aratott, a tervek szerint a következő tanévben is megrendezésre kerül - értesültünk az iskolától. (Fotók: Andrássy Letenye)