Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.05.04

Strandkézilabda: Magyar Bajnok a LETENYE VIG-WORLD !

Amint arról már beszámoltunk: az elmúlt hétvégén Orosházán rendezték a Strandkézilabda Magyar Bajnokság döntőjét, ahova a kvalifikációs tornák győztesei jutottak.  Verőfényes napsütés fogadta csapatokat és a kilátogató szurkolókat.
A letenyei csapat magabiztosan,  három győzelemmel jutott tovább a csoportkörből. A négy közé jutásért nehéz mérkőzésen jutottak túl a Győr csapatán, de ezután az elődöntő és a döntő már sima Vig-World-ös győzelmeket hozott.
A döntőben a jó erőkből álló Balassagyarmat csapatát sikerült legyőzni és ezzel öt év után ismét Magyar Bajnoki címet szerzett a Letenye. A döntő legjobb játékosának a szakemberek játékosunkat Kovácsovics Lászlót választották meg. 
A döntőről a SPORT KLUB televizió későbbi időpontban sugároz összefoglalót. A döntőn játszott Letenye Vig-World csapatának tagjai: Tuba Kovács Ervin, Hajdu Tamás, Berta Zsolt, Szaka László, Kőhalmi Dániel, Musits Norbert, Ambrus József, Kovácsovics László. Gratulálunk!
Külön köszönet a csapatot elkísérő szurkolóknak!
Augusztus 12-14 között rendezik a VI. Letenye EBT nemzetközi tornát, ahol többek közt láthatják a kilátogató nézők a BL győztes Zágráb csapatát. Lesznek csapatok még Csehországból, és a hazai élvonalból is. (Forrás: Jámbor György LSSE elnök.)
 
 

A mappában található képek előnézete Strandkézi -Letenye-