Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.14

Legyen szerencséje online fogadással

Bár a hagyományos szerencsejátékokat - mint például a lottó - sokan szeretik, de ahogy digitalizálódott a világ egyre nagyobb teret hódítanak az online szerencsejáték weboldalak. Ezek közül is a legmegbízhatóbbakat érdemes felkeresnünk.

Ilyen például a 22Bet. A weboldal természetesen rendelkezik magyar nyelvű menüvel és magyarul is tudó ügyfélszolgálattal, amely 0-24 órában elérhető.

 

stadion.png

 

A regisztráció nagyon egyszerű. Kell egy e-mail cím, név, jelszó és már nagyjából készen is vagyunk. A regisztráció befejezése után kitárul a világ, hiszen olyan játékokra fogadhat otthonról, amelyek akár a világ másik részén zajlanak.

Már az első fogadásakor üdvözlő bónuszban részesülhet, ami sportfogadás esetében akár 35.000 forint is lehet, de a többi játék esetében is azonnal elkölthető ajándékot ad az oldal, amellyel próbára teheti szerencséjét.

Ha esetleg valaki nem annyira sportszakértő, akkor a jobb oldali sávban keresse a Sport tippek menüt, ahol tájékozódhat a csapatok eddigi eredményeiről. (Érdekesség, hogy magyar mérkőzések eredményeire is lehet fogadni.)

A Bet22 közel 60 nyelven érhető el, közülük például szlovákul is. Információk itt: bet-stavky.com.

Aki nem akkora nagy sportrajongó, keresse fel a weboldalt és kaszinózzon egyet! Nyeremény esetén pénze szinte azonnal megérkezik bankszámlájára. Sőt, különféle fizetőeszközzel is fogadhat az USA dollártól a magyar forintig, de aki Bitcoinnal akar fizetni, azt is megteheti.

Csak pár kattintásra van a nyereményektől, a játék izgalmától. Próbálja ki most!