Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.07.22

4 sportfogadási stratégia

Az online sportfogadás egy jól jövedelmező tevékenység is lehet, amennyiben valaki nem azonnal szeretne nyerni, és mindenféle tudás és készség nélkül az összes vagyonát feltéve kíván kockáztatni. Ahhoz, hogy megértsük az online sportfogadás lényegét, nem csak sok tudásra, hanem alapvető készségekre és természetesen, tapasztalatokra is szükség van. Ha valaki jobb nyerési esélyeket szeretne magának, akkor nem csak energiát, de sok-sok időt is bele kell fektetnie a sportfogadás tanulmányozásába, illetve tisztában kell lennie néhány olyan sportfogadási stratégiával, amelyek ismerete nélkül, kevés esély van a nagyobb nyereményekre. A cikkben most 4 ilyen stratégiát mutatunk be.

 

futballstadion.jpg

 

1. A fegyelmezettség fontos

 

A sportfogadók többsége azonnal és nagy tétekkel szeretne fogadni. Nos, ha valaki még nem elég tapasztalt és nem ismeri eléggé az adott csapatot, akkor jól teszi, ha nem kockáztat túl sokat. Mindig figyelembe kell venni a bankszámlán lévő összeget, és ennek mindössze 3-5 %-át kockáztatni, legalábbis addig, míg az adott személy nem ismeri ki magát a sportfogadás világában. Lehet, hogy ez az összeg elenyésző, és nyerés esetén sem hoz nagy profitot, azonban nem kell rettegni sem, ha esetleg az adott játékosra, lóra, vagy csapatra feltett pénzösszeg elúszik. Lóverseny fogadásba a Mighty Tips szerint azoknak érdemes kezdeni, akik kiismerik magukat valamennyire a lóversenyek világában.

 

2. A csapat tanulmányozása

 

Vannak olyan személyek, akik csak alkalmanként játszanak és nagyobb tétekkel fogadnak, sőt mi több, nem is egy, hanem több csapatra is egyszerre. Ezzel nincs is gond, ha van miből költeni, és van miből fogadni. Azonban, ha valakinek még nincs elég tapasztalata, akkor az is egy jó stratégia lehet, ha először csak egyetlen csapatot tanulmányoz, figyel meg alaposan, és csak azt követően vesz részt sportfogadáson. Hogy működik ez a gyakorlatban? Az adott csapatot érdemes az egész szezonban megfigyelni, illetve a játékstratégiájukra összpontosítani. A megfigyelés történhet élőben, vagy felvételről, és módszeresen végig kell haladni minden egyes mozzanaton, amely elősegíti a későbbi, sikeres sportfogadást. Ennek a stratégiának az az egyik előnye, hogyha megismerünk egy csapatot, nagyobb eséllyel tudjuk megjósolni a jövőbeni teljesítményüket és mivel csak kevés sportfogadó él ezzel a lehetőséggel, így máris előnyben vagyunk.

 

3. Reálisan jegyzetelve

 

A realitás fontos. Lehet, hogy az első néhány fogadáson nyertünk, és a szerencse mellénk szegődött, de mennyi esély van arra, hogy ez mindvégig, azaz örökké így is marad? Lássuk be, kevés. Éppen ezért, mielőtt még elbíznánk magunkat, jól tesszük, ha naplózzuk a sportfogadási eseményeket és annak minden mozzanatát lejegyezzük, hogy a későbbiek folyamán utána tudjunk nézni, hogy milyen tényezők miatt gyarapíthattunk a bankszámlánkon lévő pénzösszeget, vagy mi volt az oka annak, hogy sorozatosan csak veszítettünk. Amennyiben alaposan megvizsgáljuk a veszteségeinket, a kudarcainkat, akkor kevesebb az esélye, hogy újra ugyanazokat a hibákat kövessük el, de csak akkor, ha számvetést készítünk a sportfogadási eseményeinkről.

 

4. A józan döntés

 

Hiába van kedvenc sportcsapatunk, nem mindig helyes döntés a szívünkre hallgatni. A sportfogadás nem csak ésszerű gondolkodást, hanem józan döntéseket is kíván. Az adott csapat iránti hűség, gyakran rossz döntésekre kényszeríthet bennünket. Az elfogultság tudatosan és tudattalanul is rossz irányba befolyásolhat, így helyesen döntünk, ha a sportfogadás során nem az érzelmeinkre, hanem az eszünkre hallgatunk.