Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.11.30

Sok gyerek lett rosszul a Zalaegerszegi Jégcsarnokban! - Folyamatos frissítés

Összesen 31 embert - köztük 29 gyereket - vittek a mentők a helyi kórházba, mindegyiküket szén-monoxid-mérgezés gyanújával - mondta el az MTI-nek Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Korábban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, a 29 gyerek között 6 súlyos és 23 könnyebb sérült van.
A jégcsarnokot kiürítették, lezárták és jelenleg is vizsgálják. MTI

Harmincegy ember szenvedett szén-monoxid-mérgezést szombaton kora délután a Zalaegerszegi Jégcsarnokban. A katasztrófavédelem szakemberei folyamatosan magas gázkoncentrációt mértek a helyszínen. Hat gyermek súlyosan, huszonhárom könnyebben sérült, rajtuk kívül két felnőtt is enyhébb mérgezést szenvedett - szól a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye.

2013. november 30-án, szombaton délután 13:25 órakor a Zalaegerszegi Jégcsarnokban az elsődleges információink szerint 29 gyerek és két felnőtt rosszul lett.
A helyszínre a Zalaegerszegi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság  két gépjárműfecskendővel, az igazgatóság Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálata és a Katasztrófavédelmi Mobil Labor vonult. A tűzoltóság az épületet lezárta.(Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

zalaegerszeg-jegcsarnok.jpg