Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.01.04

Sittes erőszakolt meg egy 17 éves lányt - A kislány apja kapta el

A 28 éves férfi késsel fenyegette és együttlétre kényszerítette a fiatalkorú lányt Győrben.
A rendőrség ügyeletére 2015. január 3-án 19 óra 51 perckor érkezett bejelentés, hogy a hazafelé tartó 17 éves lányt egy férfi késsel fenyegette és megerőszakolta. A támadót a lány édesapja elfogta és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A sze..ális erőszakkal gyanúsítható férfit az egyenruhások elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

 

gyor-17-eves-lanyra-tamadt.jpg


Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított rablás miatt letöltendő bűntetéséből két napja szabadult a Sopronkőhidai Fegyházból. A győri lakótelepen 2015. január 3-án kora délután egy 21 éves asszony után ment a lépcsőházba, a liftben kést szorított a nyakához és azzal fenyegette, hogy megöli. A sértettnek sikerült elmenekülni. Az autóbuszról hazafelé tartó lányt kora este hátulról megtámadta, kést szorított az arcához és akarata ellenére együttlétre kényszerítette.  Az erőszak elkövetéséhez használt kést a rendőrök lefoglalták.
A Győri Rendőrkapitányság tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett sze..ális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Balázs 28 éves kaposvári lakost őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatására. (Fotó: police.hu
)