Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sátánistáktól féltik a magyarországi macskákat

Mindenszentek és Halloween időszaka nem mindenkinek az emlékezésről vagy a tökfaragásról szól, hanem sajnos sok sátánista szeánsz is zajlik ilyenkor, melyeken állatok is szörnyű kínzások áldozatai lesznek.

 

macska.jpg


Sajnos mi is a sokadik telefont kapjuk a napokban kizárólag fekete cica iránt érdeklődőktől. Amikor elhangzik a válasz, hogy fekete és fehér állatot november 2. hetéig nem adunk örökbe, érdekes módon senki nem érdeklődik tovább.

Sajnos az ilyen telefonok mögött is sátánisták, állatkínzók állnak, akik különböző fekete mágiás rituálékra keresik az állatokat feláldozás céljából.
Ezért nyomatékosan felhívjuk a gazdik figyelmét is arra, hogy ebben az időszakban tartsák lakat alatt kijárós fekete, de fehér cicájukat is, mert ha az állatkínzók nem találnak menhelyről cicát, elindulnak az utcákon körülnézni, és jobb nem belegondolni, mi történik, ha megfelelő színű cicát találnak.
Az örökbe fogadni vágyóktól türelmet és megértést kérünk, néhány hét múlva örömmel várjuk a bársonyfekete bundásra vágyókat újra, addig is pedig látogatni bármikor lehet védenceinket. 

(Forrás: Noéállatotthon.hu)